-40% PÅ ALT! Bare frem til utgangen av 20-06-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

Kontakt

  • Velg designet du er interessert i å kjøpe fra hovedmenyen eller skriv inn nøkkelord i søkemotoren for å finne ditt idéele design som: fototapet, lerretbilde, en plakat eller et klistremerke.
  • Trykk på ønsket design for å åpne utskriftsiden.
  • Velg størrelse og effekt du ønsker på utskriften.
  • Trykk på “Legg i Handlekurv” og fyll ut ordreskjema.
En detaljert beskrivelse av de tilgjengelige betalingsmetodene finner du her.
Dessverre tilbyr vi ikke dette ettersom hver ordre er utført på individuelt basis.
Retningslinjer for et eventuelt skadet eller defekt produkt kan du lese om her.
Selvfølgelig. All informasjon angående dette kan du lese om her.
Selvfølgelig. På mønstersiden vil du finne beskjæringsmuligheter, samt muligheten til å legge til sepia eller sorthvite effekter. Hvis du trenger mer kompliserte endringer, ta kontakt med selgeren før du bestiller for å diskutere detaljene.
Personlig data om våre kunder er beskyttet fra innsyn av en tredjepart.
Om du skulle ha spørsmål angående en ordre som du ikke selv finner svaret på eller om du ønsker rådgivning fra en av våre medarbeidere, besøk her.
Du vil bli varslet ved hver endring i status via epost. Ordrestatusen er laget spesifikt for å tilby denne tjenesten:
  • plassert - bestillingen har blitt plassert på riktig måte;
  • betalt - betalingen er fullført;
  • under behandling - bestillingen har blitt sendt til selgeren og blir behandlet;
  • på vei - Din pakke har blitt sendt til DHL. I tillegg til epost-varslingen, vil du motta en epost med sporingsnummer slik at du selv kan spore pakken helt til du mottar den.
Fargene på bildene kan avvike noe fra de faktiske fargene på utskriftene. Disse forskjellene kan være et resultat av individuelle innstillinger på din skjerm.
Du kan alltid ta kontakt med våre kvalifiserte medarbeidere for å benytte deres ekspertise. Kontakt dem her.
Kontakt selgeren så fort som mulig ved å sende melding til: kontakt@pixers.no. Vi vil forsøke å fullføre din ordre eller skrive den ut på nytt så snart som mulig.
Om det viser seg at bildet blir forvrengt som et resultat av størrelseparametere du definerte under tilpasningen av bestillingen, vil selgeren kontakte deg og forhøre seg med deg om eventuelle forandringer i størrelsen eller beskjæringen slik at man beholder de rette proporsjonene. Forslag og tips til beskjæring vil bli send via epost. Selgeren vil aldri ta avgjørelser uten å først kontakte kunden.
Ja, det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på Pixers sitt nyhetsbrev.


Den som spør får svar! Fant du ikke det du lette etter? Send oss gjerne en melding!

FINN KONTOR

PixPlanet sp. z o.o.
Wspólna 62
00-684 Warsaw
Poland

MERK Ovenstående adresse er til Pixers' kontor; vi har ikke butikk for tiden.

Følgende adresse er kontoret, som ikke er et salgssted og ikke godtar eller behandler retur eller klager. Ikke send bestillinger til denne adressen, da det er en postadresse.

FØLG OSS