-40% PÅ ALT! Bare frem til utgangen av 16-06-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

BLI INSPIRERT Vi

  Vi vet at hver og en av oss er ulike og vil skape omgivelser der man føler seg vel. Vi har en håndfull av gode inspirasjoner til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt mer personlig.

EN FORANDRING HAR ALDRI VÆRT ENKLERE

ET SOVEROM SOM VUGGER DEG I SØVN

  Et sted hvor du alltid våkner opp full av energi, og faller i søvn med et smil om munnen eksisterer faktisk. Forandre soverommet ditt på din egen måte.

Se hva våre kunder oftest velger

KJØKKENET - HJEMMETS HJERTE

  Vakkert dekorert, fylt av gode lukter og lyden av glade samtaler. Dette rommet blir ofte hjemmets hjerte. La det reflektere familiemedlemmene dine på den beste måten.

FORANDRING HAR ALDRI VÆRT ENKLERE

BADET - et sted å slappe av

  Visste du at badet kan bli en unik plass i hjemmet ditt? La morgenrutinene dine gi deg energi for hele dagen og slapp av om kvelden i vakre omgivelser. Vaskbar, vannresistent lerrettapet kan forandre badet ditt på bare noen få øyeblikk.

VISSTE DU AT...

  Vaskbare lerrettapeter er holdbare og tåler fukt og slitasje, hvilket gjør dem ideelle for krevende omgivelser som badet eller barnerom.

BARNAS KONGERIKE

  Omgivelser fulle av eventyr og like fargerike som et barns fantasi. Interiør som stimueler fantasien er det beste fristedet for et barns nysgjerrighet. Skap en magisk verden for dine egne barn.

FOR DE SMÅ

  Putekriger, skatter gjemt under et teppe i en hytte, eller glad kreativitet på rommets vegger.

TENÅRINGENS FORT

  La tenåringen din uttrykke seg selv. Tenåringsinteresser vil gi soverommet karakter.

SE OGSÅ...

DET VAKRESTE HJØRNET

  Lag rom hjemme for når du trenger å fokusere. Skap et sted som vil inspirere deg til handling.

BLI INSPIRERT Vi...

SMÅ TING HAR BETYDNING

  Noen ganger skal det lite til for å forvandle hjemmet ditt.
  Plakater og trykk er veldig trendy og stilfult tilbehør. Til en lav pris frisker de opp uttrykket til hele rommet. Velg hva du ønsker til ditt hjem og nyt forandringene i lang tid :)