-40% PÅ ALT! Bare frem til utgangen av 20-06-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

DITT IDÉELLE STED FOR Å SLAPPE AV

ET KOSELIG HJØRNE, DER TIDEN GLIR FORBI LITT SAKTERE

Interiør som varmer deg som et tjukt teppe og en ro som reflekterer energien til et brennende stearinlys. Subtile mønster, varme farger, koselige tilbehør. Lukk dine øynene og kjenn at dette øyeblikket kun tilhører deg.

BLI INPIRERT

INTERIØR SOM INSPIRERER DEG TIL Å KOMME I GANG

Inspirasjon er en uforutsigbar gjest - den kommer og går slik det passer den. Den trenger et reir der den kan komme og bli for godt. Skap et interiør der dine tanker vil senke roen og by inn de innovative idéene.

OPPDAG DEN BEROLIGENDE KRAFTEN AV GRØNNFARGE

NATURE HUES - I TAKT OG HARMONI MED NATUREN

Naturen sjarmerer oss med strukturene den maler på overflatene av stein, trær og luften. Nature Hues-kolleksjonen er en essens av pastellturkis, rosa og lilla fargetoner og betrakter mikrokosmosen, som er unsynlig for det blotte øyet. Denne fantastiske paletten av materie og uendelige mengder nyanser som naturen har skapt.

ET SOVEROM SOM VIL GI DEG EN NATTESØVN DU ALDRI VIL GLEMME

Et sted der du alltid våkner uthvilt og full av energi med et smil om munnen kan faktisk bli en realitet. For en drømmer, en syvsover og muligens en morgenfugl? Forandre ditt soverom slik du selv ønsker og legg deg i et rom som sender deg til en drømmeverden.

Soverom