20% på alt! Bruk din rabatt innen 10-06-2023. | Oppgi koden: SALEJUNE

DITT IDÉELLE STED FOR Å SLAPPE AV

ET KOSELIG HJØRNE, DER TIDEN GLIR FORBI LITT SAKTERE

Interiør som varmer deg som et tjukt teppe og en ro som reflekterer energien til et brennende stearinlys. Subtile mønster, varme farger, koselige tilbehør. Lukk dine øynene og kjenn at dette øyeblikket kun tilhører deg.

BLI INPIRERT

INTERIØR SOM INSPIRERER DEG TIL Å KOMME I GANG

Inspirasjon er en uforutsigbar gjest - den kommer og går slik det passer den. Den trenger et reir der den kan komme og bli for godt. Skap et interiør der dine tanker vil senke roen og by inn de innovative idéene.

OPPDAG DEN BEROLIGENDE KRAFTEN AV GRØNNFARGE

NATURE HUES - I TAKT OG HARMONI MED NATUREN

Naturen sjarmerer oss med strukturene den maler på overflatene av stein, trær og luften. Nature Hues-kolleksjonen er en essens av pastellturkis, rosa og lilla fargetoner og betrakter mikrokosmosen, som er unsynlig for det blotte øyet. Denne fantastiske paletten av materie og uendelige mengder nyanser som naturen har skapt.

ET SOVEROM SOM VIL GI DEG EN NATTESØVN DU ALDRI VIL GLEMME

Et sted der du alltid våkner uthvilt og full av energi med et smil om munnen kan faktisk bli en realitet. For en drømmer, en syvsover og muligens en morgenfugl? Forandre ditt soverom slik du selv ønsker og legg deg i et rom som sender deg til en drømmeverden.

Soverom

Vi vil gjerne at nettsiden til Pixers skal være så brukervennlig som mulig, derfor benytter vi oss av informasjonskapsler. Ved å besøke nettstedet vårt aksepterer vilkårene som er beskrevet i personvernreglene. Du kan lagre vilkårene og forsette til informasjonskapslene i nettleseren din.