20% på alt! Bruk din rabatt innen 10-06-2023. | Oppgi koden: SALEJUNE

Comic Blend

    «Samlingen ble laget ut fra min forkjærlighet til illustrasjoner og ukonvensjonelle kombinasjoner av motiver. Jeg elsker å leke med linjer og frihåndstegning. Mønstrene kan kombineres fritt, uten begrensninger for fantasien. Takket være samhørigheten i hele samlingen, vil enhver kombinasjon fungere godt. Dyr og menneskelige motiver kombinert med geometriske elementer tillater en ny tolkning av det som allerede er kjent. Samlingen oppfordrer oss til å kombinere det som er uavhengig – jeg ville ha frihet og optimisme til å snakke gjennom det.» - Malina Mituniewicz


IKKE BARE HALLOWEEN
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

    Samlingens originale stil er umulig å etterligne, grafikken ble håndskrevet med bakgrunn i forkjærligheten til illustrasjon. Gjentatte mønstre, som rubiner og hodeskaller, gjør at vi stiller spørsmål om den konvensjonelle tolkningen av disse motivene. På tross av dette, ønsker vi frihet til å uttrykke oss, kanskje til og med insistere på galskap.


ILLUSTRASJONENS MAGI

Vi vil gjerne at nettsiden til Pixers skal være så brukervennlig som mulig, derfor benytter vi oss av informasjonskapsler. Ved å besøke nettstedet vårt aksepterer vilkårene som er beskrevet i personvernreglene. Du kan lagre vilkårene og forsette til informasjonskapslene i nettleseren din.