Bilder og plakater Industriell

Den industrielle stilen er preget av minimalisme og gjennomtenkt tilbehør. Se hvordan du ordner industrielt interiør.

Industriell stil - hva skiller industrielt interiør?

Mange forbinder den industrielle stilen med stramt og lite koselig interiør. Det er imidlertid verdt å vite at bak ligger eleganse, plass, gjennomtenkt design og omsorg for miljøet. Mote for industriell innredning er ganske ung i Polen. Slike ordninger begynte å vises først på 1990-tallet.

Den industrielle stilen ble født på 1950-tallet i USA. Så begynte de forlatte fabrikkene å bli okkupert av vanlige mennesker og omgjort til steder å bo. Det begynte å være spesielt fasjonabelt 20 år senere. Alt takk til New York-kunstnere (inkludert Andy Warhol), som bodde i slike rom, skapte og organiserte utstillinger av verkene sine. Industrielt interiør kalles også loft.

Hva er den industrielle stilen preget av?

Industrielt interiør skapes først og fremst i bygninger som en gang huset fabrikker, produksjonshaller eller lager. I økende grad tilpasser utviklere også nye bygninger slik at leilighetene i dem etterligner lofter. Det er imidlertid verdt å huske at den industrielle stilen også kan brukes med hell i et enebolig eller en boligblokk. Velvalgte bakgrunnsbilder, gulv, dekorasjoner, møbler og riktig ordning er nok.

Interiøret i industriell stil er stort, romslig, lyst og åpent. De mangler ofte vegger som skiller enkeltrom. Store vinduer er også karakteristiske, og dekkes ikke av persienner, persienner, gardiner eller gardiner. Når det gjelder tilbehør, er det få av dem, de er nøye gjennomtenkte og skiller seg ut med sin originale design. Det er minimalisme som er et av trekkene ved industriell design.

De karakteristiske trekkene ved den industrielle stilen inkluderer også:

  • dempede farger,
  • bruk av råvarer,
  • unngå for mye møbler og tilbehør,
  • bruk av gammelt utstyr og møbler,
  • unngå gardiner og persienner på vinduer,
  • tilstrekkelig belysning av rommene,
  • skape et inntrykk av plass i rommene.

Industrielt interiør tilbehør

Industrielt interiør er preget av økonomien i tilbehør. Imidlertid er de som er der ikke tilfeldige. Hver dekorasjon må være nøye gjennomtenkt, fordi den ofte trekker full oppmerksomhet. I tillegg kan unødvendige gjenstander føre til at rommet mister sin strenge og elegante stil, og også reduserer rominntrykket.

Industrielt interiør tilbehør er de artiklene som har en sjel og en interessant historie. Det er verdt å plassere en gammel skrivemaskin, manuell mangel, symaskin, dreieskive, sykkel, stige, verktøy som brukes på fabrikken eller motordeler i stuen, hallen eller hjemmekontoret. Disse typene ting understreker bygningens stil og tidligere formål.

Alle slags bjelker som støtter taket, braketter, søyler, metalltrapper, rør eller kabler regnes også som industrielt interiørtilbehør. I stedet for å skjule dem, er det verdt å vise dem. Som et resultat kan verdifulle dekorative elementer oppnås til en lav pris.

Du kan ikke glemme belysning også. Industrielle lamper er oftest laget av metall eller aluminium, noe som får dem til å se tunge og massive ut. De kan ha form av spotlights, store lyspærer hengende fra uforsiktig hengende ledninger eller lysekroner laget av ledninger. Det er best å forestille seg belysningen som kan brukes i fabrikkens produksjonshaller og velge en som ligner på hjemmet ditt.

Industrielt interiør kan ikke være uten plakater og malerier. Vanligvis viser de moderne grafikk, arkitektoniske og mekaniske elementer, bykart, tannhjul, fabrikkpiper, etc. Disse dekorasjonene trenger ikke henges på veggene. Bilderammen kan plasseres på gulvet, i en kommode eller mot en sofa.

Den industrielle stilen er ikke koselig. Derfor kan du ikke finne for mange tekstiler blant dekorasjonene. Gardiner, gardiner, mønstrede tepper og sengetepper blir ikke gitt. Putene på sofaen og stolene er dekorert i dempede farger - noen ganger er de knust med ett eller to putevar i en intens farge eller i et geometrisk mønster.

Bad i industriell stil

Et bad i industriell stil bør oppbevares i gråtoner. På vegger og gulv er det verdt å bruke keramiske fliser eller et materiale som etterligner betong. Tre-lignende elementer vil også fungere bra. Det er nødvendig å henge store speil på veggene, som er veldig godt opplyst. Servanten, badekaret og andre sanitæranlegg skal være kantete

Kjøkken i industriell stil

Den industrielle stilen på kjøkkenet er ganske enkel å introdusere. Ofte trenger du ikke engang å velge spesielle møbler - både møbler i tre og høyglans vil fungere bra. Det viktigste er riktig arrangement og tilbehør. Det er verdt å sette på en murstein på veggene. På den annen side vil fliser som etterligner betong fungere godt på gulvet. For dette er det nok å plassere metallamper som henger fra taket over bordplaten og skjule unødvendig utstyr og servise i skapene, eller tvert imot - vise dem i trehyller. Å arrangere et kjøkken i industriell stil er så enkelt at produsenter av husholdningsapparater oftere og oftere sørger for at produktene deres har en interessant design.

Hvordan ordne en stue i industriell stil?

Det skal ikke være for mye møbler i en stue i industriell stil. I den sentrale delen er det verdt å plassere en komfortabel og stor sofa med grå, grafitt eller beige møbeltrekk. Skinn (eller imitasjon) er også villig valgt. Hvit eller oransje murstein på veggene er godt kombinert med grå eller svart maling. Store lamper skal ikke bare henge fra taket, men også være ved siden av sofaen, lenestolen og bokhyllen. Det er verdt å plassere en original dekorasjon i stuen, for eksempel en sykkel.

... mer