Fototapeter Gang

Veggmalerier for hallen er en perfekt løsning, spesielt når det gjelder svært smale og ganske lange rom. Takket være fototapetet kan du ordne hele veggen raskt og på en interessant måte og oppnå en iøynefallende effekt.

Hvorfor er det verdt å velge et fototapet til hallen?

En veggmaleri er en løsning som kan hjelpe deg med å gjøre en tilsynelatende kjedelig og uinteressant del av et hus eller en leilighet til et attraktivt sted. Hallen er et ekstremt vanskelig rom å arrangere. Som regel er den ikke usedvanlig stor, men noen ganger er den veldig lang. Slike ikke-standardiserte dimensjoner gjør det umulig å plassere en særlig stor mengde møbler og dekorasjoner her, noen ganger kan det også være et problem å plassere en større kommode. På den annen side vil du imidlertid sannsynligvis ikke at veggene i gangen skal gå ubrukt. Hallen er et viktig sted i strukturen til et hus eller en leilighet fordi det er det første rommet både gjester og familiemedlemmer kommer inn. Derfor vil hver eier at hallen skal være koselig og innbydende til å utforske nye rom. Et veggmaleri for hallen kan bidra til å oppnå denne effekten. Takket være det kan du:

 • forstør rommet optisk;
 • skape en koselig atmosfære i et ganske nøytralt rom;
 • ordne en uvanlig dekor som vil glede familien og gjestene.

Et veggmaleri ikke bare for hallen

Hallen er ikke den eneste plassen som er vanskelig å ordne, som kan ordnes takket være fototapet. I mange offentlige bygninger - kontorer, klinikker, tannklinikker, skjønnhetssalonger er det trange rom som er vanskelige å administrere, men de bør ikke stå uten noen ordning. Også i dette tilfellet er det verdt å nå et slikt veggmaleri som til hallen. Antallet mønstre og motiv du kan velge mellom er så stort at du enkelt kan velge riktig løsning for hver type anlegg og rom. Det er viktig at hvert mønster lett kan tilpasses.

Hvordan ser personalisering av et bakgrunnsbilde til en hall eller korridor ut?

Du kan tilpasse et veggmaleri for hallen på en veldig enkel måte. Noen produsenter gjør det mulig å angi spesifikke parametere som det valgte prosjektet skal justeres på, på bestillingsstadiet. Hva kan tilpasses?

 • Personalisering forutsetter først og fremst presis tilpasning av et fototapet til veggens størrelse. Etter at du har valgt temaet du er interessert i, trenger du bare å angi riktig størrelse, og du vil motta et veggmaleri av perfekt størrelse, som på ingen måte trenger å bli kuttet eller på annen måte justert.
 • Når du bestiller, kan du endre fargen på grafikken. Selvfølgelig kan du holde deg med de originale fargene på hallmaleriet, men det er ingenting som hindrer deg i å bestille designet i svart-hvitt eller sepia.
 • Fant du drømmegrafikken din, men oppsettet passer ikke deg? Ikke noe problem. Når du bestiller, kan du velge blant andre speilbildeeffekt.

Hvilket materiale til et veggmaleri skal jeg velge?

Siden veggmalerier er ekstremt utsatt for ulike typer skader, smuss eller skrubbsår, vil vaskbart tapet være det beste valget, hvorfra du raskt kan fjerne smuss med en fuktig klut. Vaskbart tapet er dessuten mer motstandsdyktig mot fuktighet. Det er imidlertid verdt å merke seg at alle typer veggmalerier er laget av slitesterkt og skadesikkert materiale. I tillegg til det vaskbare tapetet, kan du også velge:

 • selvklebende veggmaleri - det er veldig motstandsdyktig mot riving og krølling, og ikke for sterke mekaniske støt vil ikke etterlate spor på det. Den er laget av et matt og selvklebende materiale, som i stor grad letter installasjonen, noe som tar bokstavelig talt et øyeblikk; En annen fordel med denne løsningen er det faktum at du kan feste og skrelle et selvklebende veggmaleri mange ganger;
 • vinylmaleri - denne løsningen anbefales for hus og leiligheter i stedet for offentlige bygninger. Et slikt veggmaleri er laget av økologisk, slitesterkt og matt materiale, som sikrer optimal pusteevne på veggene. Vinyl tapet er med på å opprettholde en god atmosfære i rommet. Det er også enkelt å rengjøre, men en tørr klut bør brukes i stedet for en våt klut.

Hvilket hallmaleri design skal jeg velge?

Et veggmaleri for gangen vil tillate deg å ordne dette rommet på en interessant måte. For å oppnå riktig effekt er nøkkelen selvfølgelig å velge riktig grafikk. Når det gjelder trange mellomrom og lange vegger, vil følgende absolutt være nyttig:

 • forskjellige typer fjell- eller sjølandskap som optisk forstørrer rommet;
 • grafikk basert på bilder av himmelen, skyer, fjelltopper - de vil gi inntrykk av større frihet og frihet i rommet, vil redusere følelsen av begrensning;
 • abstrakte motiver som vil gjøre liv i rommet og gi det en interessant karakter.
... mer