-40% PÅ ALT! Bare frem til utgangen av 20-06-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

Er du en kunstner, skaper eller en entusiast? La oss bli kjent med hverandre!

The Pixers Platform er en inspirerende møteplass for kunstnere, fotografer, tegnere og stylister - de som elsker vakkert interiør og de nyeste trendene. De fantastiske fotografiene, overveldende illustrasjoner og fabelaktige design har muligheten til å endre tusenvis av hjem og arbeidsplasser.

Skaper du verk med lidenskap, og deler du disse idéene på en blogg eller annen form for media? Er du aktiv og engasjert og deler verkene dine med mennesker rundt deg? Vi inviterer deg til Pixers verden! Kontakt oss ved å sende en e-post til vår adresse. Legg ved porteføljen din og vis oss fellesskapet du har samlet rundt deg.

Vi fremhever gjerne mønstre og nye trender som fryder våre kunder. Hvis du jobber innenfor dette, vil vi i Pixers gjerne tilby deg en visning av verkene dine på våre nettsider.

Hvis du deler talentene dine med oss så vil vi til gjengeld dele overskuddet vårt med deg. For mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss!