30% på alt! Bruk din rabatt innen 21-03-2023. | Oppgi koden: FORESTDAY

Er du en kunstner, skaper eller en entusiast? La oss bli kjent med hverandre!

The Pixers Platform er en inspirerende møteplass for kunstnere, fotografer, tegnere og stylister - de som elsker vakkert interiør og de nyeste trendene. De fantastiske fotografiene, overveldende illustrasjoner og fabelaktige design har muligheten til å endre tusenvis av hjem og arbeidsplasser.

Skaper du verk med lidenskap, og deler du disse idéene på en blogg eller annen form for media? Er du aktiv og engasjert og deler verkene dine med mennesker rundt deg? Vi inviterer deg til Pixers verden! Kontakt oss ved å sende en e-post til vår adresse. Legg ved porteføljen din og vis oss fellesskapet du har samlet rundt deg.

Vi fremhever gjerne mønstre og nye trender som fryder våre kunder. Hvis du jobber innenfor dette, vil vi i Pixers gjerne tilby deg en visning av verkene dine på våre nettsider.

Hvis du deler talentene dine med oss så vil vi til gjengeld dele overskuddet vårt med deg. For mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss!

Vi vil gjerne at nettsiden til Pixers skal være så brukervennlig som mulig, derfor benytter vi oss av informasjonskapsler. Ved å besøke nettstedet vårt aksepterer vilkårene som er beskrevet i personvernreglene. Du kan lagre vilkårene og forsette til informasjonskapslene i nettleseren din.