Bilder og plakater Spisestue

Bilder til spisestuen er en flott dekorativ løsning som umiddelbart kan endre dette relativt vanskelige å ordne plass. Den store mengden grafikk som du kan lage et bilde fra til spisestuen gir deg mye uttrykksrom.

Hva er maleriene til spisestuen laget av?

Bilder til spisestuen er oftest laget på lerret. Dette er ekstremt holdbare dekorasjoner som er trykt i digital teknologi på et slitesterkt materiale. Den høye kvaliteten på materialet garanterer at selve utskriften ser veldig bra ut. Nøyaktigheten av å kartlegge det valgte motivet, fargekvalitet, holdbarhet og motstand mot skadelig sollys - dette er bare noen av de grunnleggende fordelene med digital utskrift på lerret. Denne teknologien lar deg spille inn ikke bare moderne grafiske fremstillinger, men også lage reproduksjoner av de viktigste maleriene. Bilder trykt på lerret vil overraske mange gjester i hjemmet ditt, og prisen i forhold til håndmalte verk er virkelig konkurransedyktig.

Hvilket bildemønster for spisestuen skal du velge?

Når du velger et maleri til spisestuen (eller en spisestue som er koblet til stuen), er det verdt å vurdere naturen til hele rommet. Det bør sikres at kombinasjonen av alle elementene gir inntrykk av en sammenhengende dekorasjon. Det bør også huskes at dekorasjonen i spisestuen skal bidra til atmosfæren ved fredelig spising. De fungerer bra i dette tilfellet:

  • ulike typer ferielandskap;
  • skildringer av flora og fauna;
  • blomster, orientalske og tropiske motiver;
  • abstrakte mønstre i dempede, varme farger.

Velg varme farger og rolig grafikk som vil oppmuntre deg til å slappe av i familiens sirkel. Unngå kontroversielle motiver som kan vekke fiendtlighet hos gjester eller et av husstandens medlemmer.

Hvordan velge størrelsen på et bilde til spisestuen?

Takket være den omfattende personaliseringstjenesten, kan du enkelt justere størrelsen på bildet til det virkelige arrangementets behov. Hvis spisestuen er veldig stor, må du ikke velge et lite maleri for den som vil forsvinne helt på veggen. Velg store dekorasjoner som vil presentere seg godt på veggen. For mindre spisestuer, vær forsiktig så du ikke overdriver størrelsen på maleriet, da det kan være overveldende, og denne typen effekter unngås bedre, spesielt i rom som spisestuer.

Ett maleri eller hele komposisjonen?

Når du velger et bilde til en stor spisestue, er det verdt å vurdere å lage en komposisjon fra flere dekorasjoner. Hvis du ikke vil henge ett stort bilde, velger du flere mindre. Husk imidlertid at de på en eller annen måte skal koble seg til hverandre, ellers vil det hele virke tilfeldig. Du kan også gjøre oppgaven enklere ved å velge bilder i flere deler, for eksempel diptychs, triptychs, quadriptychs eller pentaptics. Med deres hjelp kan du ordne veggen din på en interessant måte uten risiko for å kombinere elementer som ikke stemmer overens.

... mer
-40%
-40%