Klistremerker Stue

Veggdekorasjon i stuen har en betydelig innvirkning på effekten av hele arrangementet. Ta en titt på inspirasjonene våre til hvordan du kan dekorere veggen i stuen.

Veggdekorasjon i stuen - ideer til et fasjonabelt arrangement

Veggdekorasjon i stuen har stor innvirkning på effekten av hele arrangementet. Svært ofte er det hun som gir interiøret karakter og understreker stilen. Noen ganger er alt du trenger en riktig matchet maling, veggmaleri, malerier eller klistremerker for å fullstendig endre et rom. Her er noen tips om hvordan du kan dekorere stueveggen din.

Det er mange ideer for å dekorere en vegg i stuen. Du kan hente inspirasjon fra mange kilder. Det er et godt trekk å regelmessig surfe på nettet eller i magasiner om interiørdesign. Du kan også bruke hjelp av en profesjonell dekoratør eller interiørdesigner. Spesialisten vil bidra til å matche veggdekorasjonen til størrelsen på stuen og dermed unngå feil som visuelt kan redusere og overvelde rommet.

Tips for å dekorere veggen i stuen

Veggdekorasjon i stuen skal være i samsvar med stilen til interiøret. Ikke alle trendene lar deg bruke et veggmaleri med et fancy mønster. Du bør også vurdere om veggen bare er for å understreke interiørets karakter, eller det kan være fokuspunktet for arrangementet. Først da kan du begynne å planlegge dekorasjonene i detalj. Veggdekorasjonen i stuen må også matche størrelsen og andre funksjoner i interiøret. Helt forskjellige løsninger kan brukes i små, store, mørke, lyse, høye og lave rom. Tilrettelegging av dører, vinduer, peis og synlige strukturelle elementer er også viktig.

or å dekorere veggene i stuen, er det verdt å velge materialer som er holdbare og motstandsdyktige mot eksterne faktorer. Takket være dette kan du være sikker på at oppussingen ikke vil være nødvendig på lenge. Vi snakker ikke bare om de dyrere elementene (f.eks. Tre og marmor). Det er nødvendig å sjekke egenskapene til alle materialer, inkludert maling, bakgrunnsbilder og bakgrunnsbilder. En god løsning er å bruke personlige veggdekorasjoner og lage dine egne komposisjoner av dem. Takket være dette vil arrangementet vårt være unikt. Det er også en måte å presentere dine lidenskaper og interesser i salongen.

Dekorasjon av en stor vegg i stuen

Å dekorere en stor vegg i stuen burde ikke være for mye av et problem. Eierne av romslige rom har mye å vise frem. Det er for dem det er tenkt mørkere farger på maling samt bakgrunnsbilder og veggmalerier med store mønstre. Det er imidlertid verdt å huske å ikke legge dem på alle vegger - det kan gjøre interiøret for broket og overveldende til tross for størrelsen.

Blomster- eller plantemotiver er veldig populære i stuen. Mange velger også et veggmaleri som viser en av de berømte bygningene eller et geometrisk mønster. Dekorative strukturer fungerer også bra: marmor, murstein, betong, stein, imitert granitt, kvarts sinter, smeltet metall, rust.

Den enkleste måten å dekorere en stor vegg i stuen er med maling. Det er et sted å leke med farger i romslige rom. Du kan ikke bare velge mørke farger, men også litt dristige og intense farger. En god idé er skyggelegging, dvs. ombre effekt og jevn overgang av forskjellige nyanser. Du kan skygge på flere måter. Det anbefales å velge minimum 4 farger.

Veggdekorasjon i en liten stue

Veggdekorasjon i en liten stue må være nøye gjennomtenkt. Det er høy risiko for å velge feil materialer og mønstre, og dermed oppnå en overdrevet effekt eller redusere rommet optisk. Store mønstre og mørke farger passer ikke til lite interiør. For å dekorere en vegg i en liten stue, kan du bruke maling, bakgrunnsbilder, veggmalerier og klistremerker, samt naturlige materialer eller deres etterligning. Det er faktisk ingen grenser. Det bør imidlertid huskes at det er best å velge lyse farger og minimalistiske mønstre. Bare en av veggene kan dekkes med en mørk farge. Det ligner på et veggmaleri, murstein eller tre.

Folk som vil lyse opp rommet litt, bør velge et veggmaleri med et vinduemotiv eller utsikt over et åpent rom. Her er grafikk som viser en bro, strand, hav, fjell, skog nyttig - valget er veldig stort. 3D-veggmalerier blir også mer og mer populære. Det er en moderne veggdekorasjon i stuen som lar deg oppnå en spektakulær effekt. For å endre interiøret og ikke bruke for mye penger, er det verdt å sette på klistremerker. De er enkle å installere og krever ikke ekstra lim eller andre materialer. I motsetning til det som ser ut, er de ikke bare egnet for barnerom. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, og du kan sette nesten hvilken som helst grafikk på dem. De fungerer ofte bedre som veggdekorasjon i en liten stue, mye bedre enn et veggmaleri eller et bilde.

Hvilke dekorasjoner passer veggen i stuen?

I tillegg til å velge riktig maling, bakgrunnsbilde og fotobakgrunnsbilde, kan du også tenke på andre veggdekorasjoner. De mest populære er bilder. De kan plasseres på lerret, i en ramme eller anti-ramme, samt på aluminium eller PVC. Grafikk bestående av flere deler anbefales til salonger. De er diptychs, triptychs eller quadriptychs. De skaper en mye mer interessant effekt enn tradisjonelle bilder.

Veggdekorasjoner i stuen kan også være plakater eller private bilder. Det er også en god ide å sette familiearvestykker eller gjenstander som er hentet fra turen (f.eks. Masker) på den. Makramas, dvs. håndvevde veggtepper, blir også veldig populære. De gjør rommet litt koseligere.

Du kan også plassere et speil på veggen i stuen. Det er en dekorasjon som hovedsakelig finnes i glamourstil. Imidlertid er det ingenting som hindrer oss i å flette det inn i en annen ordning. Speil er en god løsning for små rom fordi de optisk forstørrer dem.

... mer