-45% på malerier Bare frem til utgangen av 22-04-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

Legg til anmeldelse
Vil ikke vises på siden
Vurdering:

Anmeldelser(14818)

Bestillingen kom i tide og var godt pakket. Veldig bra utvalg og hyggelig kundeservice. Jeg kan bare anbefale dette nettstedet. Takk!

Lagt til

Fantastiske bilder.. helt nydelige ❤️❤️❤️

Lagt til

Tapeta do salonu dotarła w kilka dni i wygląda na prawde super.

Lagt til

Geweldige ervaring met Pixers.nl! Prachtige ontwerpen, uitstekende kwaliteit en snelle verzending. Ik ben zeer tevreden!

Lagt til

Pixers.nl heeft mijn verwachtingen overtroffen!!! Eenvoudig bestelproces, prachtige muurdecoratie en uitstekende klantenservice. Ik ben erg tevreden en beveel het ten zeerste aan!

Lagt til

zeer vriendelijke klantenservice en geweldig eindresultaat :)

Lagt til

Ik ben super blij met mijn ervaring bij Pixers.nl! Door hun ruime keuze aan ontwerpen en producten van hoge kwaliteit ziet mijn huis er nu nog mooier uit dan ik me had voorgesteld. De klantenservice was ook top - snel, behulpzaam en vriendelijk.

Lagt til

Lett å bestille. Får alt man er på jakt etter. Og flotte bilder👍

Lagt til

Produit de super qualité, conforme à la description, vivement recommandé !

Lagt til

Top of the Pops... fast delivery, top quality, easy handling, perfect packaging and good price... Will do again!

Lagt til

Szybko i sprawnie a tapety przepiękne! Kontakt ze sprzedawcą bardzo łatwy.

Lagt til

Vielen Dank für die schöne Bilder! Sehr gute Qualität. Ich werde Sie wieterempfehlen.

Lagt til

Jag är mycket nöjd med det. En vacker bild!

Lagt til