SALE: -50% på malerier
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

Legg til anmeldelse
Vil ikke vises på siden
Vurdering:

Anmeldelser(14773)

Bestillingen kom i tide og var godt pakket. Veldig bra utvalg og hyggelig kundeservice. Jeg kan bare anbefale dette nettstedet. Takk!

Lagt til

Fantastiske bilder.. helt nydelige ❤️❤️❤️

Lagt til

Jestem zachwycona fotografiami, które właśnie dostałam. Są przepiękne i przyszły błyskawicznie po złożeniu zamówienia!

Lagt til

Polecam z czystym sumieniem firmę Pixers Wszystko zgodne z opisem i szybka realizacja zamówienia

Lagt til

Super, polecam

Lagt til

Serdecznie polecam. Piękne plakaty. Szybka wysyłka

Lagt til

Obraz super, zamówienie wykonano ekspresowo. Obraz przeszedł moje najszczersze oczekiwania. To moje drugie zamówienie. Gorąco polecam.

Lagt til

Lett å bestille. Får alt man er på jakt etter. Og flotte bilder👍

Lagt til

Super Fototapete, sehr realistisch. Mit speziellem Vinylkleber verarbeitet. Gute Qualität. Das Bild sieht fantastisch aus. Gerne wieder!

Lagt til

Super się prezentuje na ścianie, intrygująco i ciekawie. Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Więc bardzo polecam!

Lagt til

Obchod mohu jen doporučit. Obrazy moc pěkné a navíc mohu říci, že jsem byla víc než mile překvapená perfektním přístupem při reklamaci rámu jednoho z mých objednaných obrazů. Perfektní prodejce!!!

Lagt til

Hemos quedado encantados con el resultado y nos ha resultado sencillo su colocación.

Lagt til

Wszystko zgodne z opisem.

Lagt til