-40% PÅ ALT! Bare frem til utgangen av 20-06-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

Er du kunstner, skaper eller entusiast?
La oss bli kjent med hverandre!

    Er hodet ditt fyllt med idéer og bare venter på at du skal være trendsetter? Hos Pixers setter vi pris på kreativ tilgang til plass og kjærlighet til vakre ting, især de som er miljøvennlige. Vi ser på prosjektene dine ved hjelp av mønstre som er tilgjengelige hos oss med stor fornøyelse. Og vi lytter til dine idéer rundt innredning med en større glede.


    Vi inviterer influensere, vloggere og bloggere som ønsker at interiøret i hjem og arbeidsplasser skal sjarmere oss med sitt utseende og funksjonalitet, til å samarbeide med oss.


    Deler du samme lidenskap som oss? La oss i så tilfelle bli kjent med deg! Ta kontakt med oss (kontakt@pixers.no) og la oss få vite hvordan vi kan starte eventyret sammen.

Våre tidligere samarbeid