Veggklistremerke Hånddrakt fugl på gren. -
*Selgervisualisering
frakr 238,80
Veggklistremerke Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © blinkblink

#FO31169471

Veggklistremerke

Ønsker du å gi ditt interiør et nytt look? Benytt denne enkle muligheten og gjør det enkelt og raskt! En interessant form, en selvvalgt farge og et elegant motiv - velg et klistremerke for å fremheve det beste ved hvilket som helst rom. La barna prøve denne spennende dekorasjonsmetoden. Skreddersydd for din vegg, kan et klistremerke bidra med å utgjøre en forskjell på din vegg.

Holdbart og matt materiale som er fuktresistent og rift- og krølleresistent slik at du enkelt kan tre den på vegger i hvilket som helst rom. Bruk et kontur-kuttet klistremerke for å skape en helt unik vegg!

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © blinkblink

Materiell prøve: Veggklistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht