Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersAldersbekreftelse

Nettstedet du besøker kan inneholde erotisk innhold.

Du må være minst 18 år gammel for å gå inn på dette nettstedet.

-40%
Furu kjegle sømløs mønster. botanisk hånd trukket vektor bakgrunn. isolerte xmas pinecones. Rulletapet - Grafiske Ressurser
    89900krkr 1 499-40%/ rull
    Rull:
    0,5 x 10 m
    Endre mønstertetthet:
    Velg antall ruller:
    • Miljøvennlig
    • 365 dagers angrerett
    • Gratis levering

    Forfatter © Epine

    #FO138493680

    TAPETRULLER

    Den beste kvaliteten
    Tapetruller på en ikke-vevd base med en ideell glatt overflate gjør det til en drøm å dekorere interiøret ditt. Den ideelle kombinasjonen av standardrullebredde (0,5 m x 10 m), halvmatt materiale og et ubegrenset antall mønstre gjør det enklere å tilpasse hvert rom.

    Rikdom av farger
    Den fantastiske fargedybden henter ut det beste fra tapeten. Den innovative teknologien, som trofast reflekterer intensiteten i fargene, skaper ultrarealistiske farger.

    Ideelt tilpasset
    Tapeter som er produsert på en ikke-vevd base, takket være den økte holdbarheten, karakteriseres av en motstand mot krymping og strekking, og vil derfor ikke etterlate mellomrom på arkene etter at de har tørket.

    Ubegrensede muligheter for personlig tilpassing
    Takket være mulighetene til å multiplisere mønstre, kan du fritt definere hvor tett du ønsker å plassere elementene. Enten du ønsker å fylle hele rommet for et særpreget uttrykk i ditt moderne interiør.

    Intuitiv montering
    Monteringen av dekorasjonen er mulig takket være limet som bør monteres på en ren, glatt vegg. Alt du trenger å gjøre er å kutte arkene fra de individuelle rullene i riktig størrelse fra toppen, og sette kantene sammen. Tapeter som monteres på denne måten gir interiøret ditt en unik look, men vil også skjule eventuelle feil på veggen.

    Detaljer:
    Materiale: halvmatt materiale på en ikke-vevd base
    Individuelle rulledimensjoner: 0,50 m x 10 m


    Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


    • Vi stotter arbeidende modre

      Vi stotter arbeidende modre

    Detaljer

    Forfatter: © Epine

    Materiell prøve: Rulletapet

    Flere spørsmål?Kontakt oss!

    Dette gjør at vi skiller oss ut

    Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

    Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

    Gratis frakt for alle bestillinger over 2000 kr.

    Levering av personalisering

    Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

    For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

    Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

    Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

     

    Oft gesucht