Lerretsbilde Lego farge blokk trapp - Lek og Spill
*Selgervisualisering
frakr 299
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Molnia

#FO9472402

  Lerretsbilder

  Setter du pris på at interiøret ditt er fylt med gode minner og har en personlig karakter. Vi har det som trengs for at dette skal kunne oppfylles. Tilfør litt moderne kunst i elegant form til interiøret ditt. Velg et lerretbilde som gir gode følelser eller del gleden med dine nærmeste.

  Et lerretbilde av høy kvalitet og med karakteristisk tekstur som er strukket over en indre ramme, tilfredsstiller kravene til veggdekor fra selv den mest kresne beskuer. Bildene er klargjort og kan henges direkte opp på veggen uten behov for ramme. Skap din egen hjemmekolleksjon av bilder og fyll hjemmet ditt med gode minner!

  Lerretsbilde din vil ta seg bedre ut hvis du velger en ramme for den.Gå til seksjonen «et mønster overalt», deretter «Innrammet lerret» for å velge ramme.


  Husk :) Du kjøper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke på noen måte for å støtte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ​​er en av kildene til levebrød. Takk


  • Vi støtter arbeidende mødre

   Vi støtter arbeidende mødre

  Detaljer

  Forfatter: © Molnia

  Materiell prøve: Lerretsbilde

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht