Vi suspenderer våre tjenester midlertidig i Norge, vi beklager og inviterer deg i juni!

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Bli gal mot våren!

    Om våren forandres alt. Verden våkner og blir mer fargerik. Vi får mer energi og ønske om å uttrette ting. Dette er det perfekte øyeblikket for å gjøre endringer i hjemmet. Endringere behøver ikke være så dramatisk for å gi en følelse av vår. Start med små dekorasjoner, som en plakat, maleri eller klistremerke på et bord eller kommode. Med blomstermønstre, ekspressive farger, som en trendy, solinspirert soppfarge og en stor dose optimistisk grønn plante, har du den beste oppskriften for en vårfølelse i interiøret ditt. Se de siste trendene og få inspirasjon til endringer!


Plantemønstre<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

I smykkenes farger

    Etter dristige farger fra Pantone – Ultra Violet og Living Coral, er det på tide med mer intense, levende farger i hverdagen vår! Sterke farger inspirert av edelstoner som hypnotiserer og overrasker med berikende skygger. Omgi deg selv med luksus og kle opp veggen i farger!<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Kaktus og andre sukkulenter

    Kaktus og andre sukkulenter er svært populære, og ikke bare fordi de er lett å holde vedlikeholde. Mangfoldighet, interressante former og farger gjør disse evigrønne plantene svært dekorative, selv på veggen. Det er aldri noen overdrivelse å pynte med planter! Velg mønstre med sukkulenter og omgi deg med grønne planter fra gulv til tak!

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Solens ekte farge:
sennepsgul

    Savner du solen? Finn dekorasjoner i fasjonable, optimistiske farger! Varmgul i en gylden fargetone er den perfekte fargen på veg mot våren: det lyser opp rommet, gir energi og gjør alle glade, selv på en skyggefyllt dag. Ikke vent til sommeren men slipp inn solen allerede nå!

EN FORANDRING HAR ALDRI VÆRT ENKLEREDet virkelige livet finner sted i kjøkkenet

Se hvordan andre har gjort det