Pixerstick-klistremerke Puslespill - Gratulasjonskort
*Selgervisualisering
frakr 203
Pixerstick-klistremerke Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Roman Gorielov

#FO39889254

Pixerstick

Skulle du ønske at du bodde på et nytt sted hver dag? Vær forsiktig hva du ønsker deg, det kan bli en realitet! Pixerstick klistremerker tillater deg å transformere enhver overflate av ditt hjem. Takk til denne enkle løsningen, kan du omdekorere ditt boareale akkurat slik du vil.

Du kan bruke dette gjenbrukbare, holdbare, matte materialet på hvilken som helst flat overflate som behøver en transformasjon. Fukt- og flekkresistent, passer den utmerket på selv de mest krevende steder. Få sving på fantasien og nyt forandringen!

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © Roman Gorielov

Materiell prøve: Pixerstick-klistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 
Vi anbefaler å skrive ut med kun nyeste, miljøvennlige HP Latex Utskriftsteknologi som garanterer duft-fri og 100% trygge bilder. Vi anbefaler ikke å skrive ut ved bruk av noen annen teknologi.
Bruk søkemotoren på hjemmesiden vår - tast inn nøkkelord, f.eks New York og sjekk søkeresultater. Du kan gjerne sjekke ut våre forhåndslagede forslag i menyen som kan falle i smak, som senere kan filtreres etter tema, bruksområde, eller stil.
Du kan tilpasse ditt valgte design slik at det tilfredstiller dine behov og preferanser. Du kan selv velge størrelsen på bilde og ramme, i tillegg til en fargeeffekt - alt på mønsterets egne side. Du kan også bestemme hvilket materiale du ønsker utskriften skal være av. Etter å ha satt størrelse på bildet, vil det vises en striplete rektangel på bildet. Dette er rammen, altså dimensjonsarealet du ønsker på bildet. Du vil motta den markerte og fremhevede området på bildet som en fullførende effekt.Du kan da flytte dette og sette det inn på det ønskede bildet. Det lagres automatisk når varen er lagt i handlekurven.
Ja, du kan velge fra alle de tilgjeneglige materialene på hvert mønster sin side. Andre materialer med samme design kan bli funnet i “Et mønster- flere bruksområder” siden. Du kan også benytte alternativet "Andre materialalternativer", som du finner under "Tilpass og kjøp" knappen.
Absolutt: Vennligst ta kontakt med vår kunderservice på: kontakt@pixers.no. Filen burde lagres i følgene format: .jpg eller .tiff eller i følgende grafisk vektorformat: pdf, .ai, .cdr, .eps. Anta at de 1,500 pixler (px) korrespondere minimum med 100 cm av bildet, f.eks en 1500x1500 px fil vil passe en 100x100 cm bilde. En 3000x3000 px fil vil passe en 200x200 cm bilde f.eks. Det anbefales at filen har 300 dpi.

Den endelige evalueringen av filen blir alltid utført av en av våre grafiske designere.
Hvert design har en redegjøring om maksimal størrelse på bildet - informasjon om dette du i "bredde" og "høyde"-feltene. Tast inn verdiene innenfor det maksimale størrelsesaspektet - da garanteres høy oppløsning på bildekvaliteten, uansett størrelse. Bildet kan ha hvilken som helst størrelse om ingen maksimale verdier er valgt uten at det går utover kvaliteten på bildet.
Ordren leveres innen 10 virkedager og telles fra virkedagen etter at betalingen din ble mottatt. Du vil bli varslet om status på din bestilling per epostadressen som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

Det er fire stadier i handelen:
1. Plassert (vi har godkjent bestillingen).
2. Betalt (vi har mottatt betaling).
3. Under behandling (bestillingen venter på å bli behandlet).
4. Sent.
Bestillingen din blir pakket i beskyttende rør eller bokser og vil bli sendt med DHL eller FEDEX. Du vil motta en epost med sporingsnummer dagen pakken sendes.
Dessverre tilbyr vi ikke denne muligheten. Vi utfører våre bestillinger ved mottatt betaling. Du har flere betalingsmetoder når du legger ved en bestilling.
Nei, det er den ikke. Store arealer er delt opp i mindre like store fragmenter (ark). Om du ønsker å få den delt opp på annen måte, legg gjerne ved en kommentar i bestillingen eller skriv til oss på: kontakt@pixers.no.
Maksimal utskriftsstørrelse på hvert design er angitt på designkortet. Skriv inn verdiene innenfor maks tørrelse - dette er en garanti for høy bildekvalitet. Hvis det ikke er oppgitt noen maksimumverdier, betyr dette at bildet ditt kan leveres i alle størrelser – uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
De er veggklistremerker - og har ingen bakgrunn (veggtatovering). Designet må ha en hvit bakgrunn for at vi skal kunne skjære det ut.
Klistremerket er laget av materiale med elektrostatiske egenskaper, hvilket betyr at de klebres til en glassoverflate uten bruk av lim. De kan installeres på begge sider av en glassrute eller et vindu.
Disse klistremerkene er beregenet for bruk på vindu- og glassflater. Fargene er delvis gjennomsiktige og fargen hvit er helt gjennomsiktig.
Pixerstick kan bli lagt på hvilken som helst jevn overflate og de resterende typene klistremerker har det i navnet, f.eks på kjøleskap eller skapdører.
Du kan få en rabatt ved å melde deg på Pixers sitt nyhetsbrev.

Oft gesucht