Sømløs kunstmønster. 3D-illusjon.
*Selgervisualisering
frakr 699
Endre mønstertetthet:
Spesialtilpasset selvklebende tapet Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © troyka

#FO138166547

Pixerstick

Selv om det dominante motivet er i stadig endring, er trenden for mønster i full blomstring! Tapet vil tillate deg å bruke mønsterets fulle potensiale og skape et interiør på linje med de siste trendene som samtidig er skreddersydd etter din egen smak. Velg ditt mønster, størrelse og til og med målestokk og kle veggene dine i et unikt design!

Det matte og selvklebende Pixerstick tapetmaterialet er resistent mot riving og krølling. Du kan tre det på helt selv uten problem - du kan klistre den på og fjerne den igjen så mange ganger du selv ønsker, helt til du føler at det er helt perfekt. Glem lim, folie og børster - du kommer ikke til å trenge det. Ingen flere bekymringer om hva du skal gjøre med ubrukte rester eller en rull som er for kort. Oppdag hvor enkelt det er å ha det gøy med din egen visjon av ditt interiør.

Vaskemetode:  en våt klut

Anbefalt bruk:  flate overflater

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © troyka

Materiell prøve: Spesialtilpasset selvklebende tapet

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht

Se mer