Lerretsbilder premium Ansia. -
*Selgervisualisering
frakr 399
Lerretsbilder premium Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Jakub Bogucki

#PI20000000001

Lerretsbilde Premium

Noen ganger krever det ikke så mye for å gjøre verden litt mer magisk. Fra i dag kan interiøret ditt få en unik karakter takket være samlingen av moderne og elegante design. Alt du trenger å gjøre er å velge et førsteklasses bilde som er spesielt tilpasset deg for å skape et rom fullt av positive minner og følelser.

Premium-bilde på grunn av bruk av en moderne form for utskrift laget i latex-teknologi sikrer den høyeste kvaliteten i lang tid. Bomull-lerret med en tett veving og en vekt på 296 g sprekker ikke i kantene av en trevev, noe som gjør det ideelt for å utføre reproduksjoner av malerverk. Materialet lar deg gi livlige og naturlige farger, og satengfinishen tilfredsstiller selv de mest krevende kundene.

Husk :) Du kjøper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke på noen måte for å støtte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ​​er en av kildene til levebrød. Takk ❤

  • Vi støtter arbeidende mødre

    Vi støtter arbeidende mødre

Detaljer

Forfatter: © Jakub Bogucki

Materiell prøve: Lerretsbilder premium

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht