Vindu- og glassklistremerke Vertikale striper sømløst mønster. enkel vektorstruktur med tynne og tykke linjer. abstrakt geometrisk stripete bakgrunn i trendy lyse farger, oransje, blå, rosa, fersken. stilig minimal design - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
kr 749
Dimensjon (bredde x høyde):
100 x 150 CM
Andre størrelser
Vindu- og glassklistremerke Andre materialalternativer
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Olgastocker

#FO342941280

  Vindu- og Glassklistremerker

  Hender det at du ser ut av vinduet og øsnker at du kunne se en helt annen verden? Nå kan du skape akkurat den utsikten du ønsker - der du kan jage vekk regnfylte og grå dager med dager som er grønne og fargefylte. Klistremerker for vindu og glass har evnen til å skape en ny virkelighet som florerer i farger! Prøv da vel!

  Klistremerket er laget av myk PVC-folie som etterligner farget glass. Bakgrunnen er ikke helt gjennomsiktig. Du kan vaske overflaten ved å bruke en fuktig klut. Skap ditt egne glassmaleri og nyt fargene, selv når sikten utenfor vinduet er langt fra inspirerende!

  Når du velger et mønster, husk at de hvite og de lyst fargede klistremerkeelementene er gjennomsiktige.

  Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

   Vi stotter arbeidende modre

  Detaljer

  Forfatter: © Olgastocker

  Materiell prøve: Vindu- og glassklistremerke

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht