Sømløs vintage blomstermønster.
*Selgervisualisering
frakr 599
Endre mønstertetthet:
Spesialtilpasset vaskbar tapet Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © orangeberry

#FO119374521

Vaskbar tapet

Selv om det dominante motivet er i stadig endring, er trenden for mønster i full blomstring! Tapet vil tillate deg å bruke mønsterets fulle potensiale og skape et interiør på linje med de siste trendene som samtidig er skreddersydd etter din egen smak. Velg ditt mønster, størrelse og til og med målestokk og kle veggene dine i et unikt design!

Velg en tapet som du enkelt trer på helt selv og som kan bli vasket om den blir flekkete – noe som ofte vil skje i inngangsparti, kjøkken og barnerom. Det fuktresistente, holdbare og matte materialet vil tillate deg å transformere selv de mest vriene og krevende interiørene. Naturlige farger vil tilegne dine rom ny kraft, samtidig som det uvevde stoffet vil tillate veggene å puste. Velg et perfekt design og rett størrelse, og lev livet slik du ønsker!

Vaskemetode:  en våt klut

Anbefalt bruk:  glatte og jevne vegger, spesielt rom som er mye utsatt for fukt (kjøkken, baderom), og flater som ofte er i kontakt med skitne hender og lignende som barnerom og inngangsparti

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © orangeberry

Materiell prøve: Spesialtilpasset vaskbar tapet

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht