Vaskbar fototapet Sømløs rød tett asiatisk mønster vektor - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
kr 2 636
Dimensjon (bredde x høyde):
200 x 220 CM
Andre størrelser
Vaskbar fototapet Andre materialalternativer
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © picksell

#FO92325770

  Vaskbar Fototapet

  Hvor raskt kunne du tenkt deg å transformere din bolig? På et øyeblikk? En imponerende forvandling av ditt interiør kan skje fortere enn som så. Slipp fantasien fri for å se hvordan det er å bo i noe du har skapt med lidenskap!

  Velg en fototapet som du enkelt trer på helt selv og som kan bli vasket om den blir flekkete – noe som ofte vil skje i inngangsparti, kjøkken og barnerom. Det fuktresistente, holdbare og matte materialet vil tillate deg å transformere selv de mest vriene og krevende interiørene. Naturlige farger vil tilegne dine rom ny kraft, samtidig som det uvevde stoffet vil tillate veggene å puste. Velg et perfekt design og rett størrelse, og lev livet slik du ønsker!

  Vaskemetode:  en våt klut

  Anbefalt bruk:  glatte og jevne vegger, spesielt rom som er mye utsatt for fukt (kjøkken, baderom), og flater som ofte er i kontakt med skitne hender og lignende som barnerom og inngangsparti

  Husk :) Du kjøper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke på noen måte for å støtte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ​​er en av kildene til levebrød. Takk


  • Vi støtter arbeidende mødre

   Vi støtter arbeidende mødre

  Detaljer

  Forfatter: © picksell

  Materiell prøve: Vaskbar fototapet

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht