Vaskbar fototapet Hvit marmor med naturlig mønster. - Styles
kr 5 988
Dimensjon (bredde x høyde):
400 x 300 CM
Andre størrelser
Vaskbar fototapet Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering

Forfatter © Gray wall studio

#FO68265115

Vaskbar Fototapet

Hvor raskt kunne du tenkt deg å transformere din bolig? På et øyeblikk? En imponerende forvandling av ditt interiør kan skje fortere enn som så. Slipp fantasien fri for å se hvordan det er å bo i noe du har skapt med lidenskap!

Velg en fototapet som du enkelt trer på helt selv og som kan bli vasket om den blir flekkete – noe som ofte vil skje i inngangsparti, kjøkken og barnerom. Det fuktresistente, holdbare og matte materialet vil tillate deg å transformere selv de mest vriene og krevende interiørene. Naturlige farger vil tilegne dine rom ny kraft, samtidig som det uvevde stoffet vil tillate veggene å puste. Velg et perfekt design og rett størrelse, og lev livet slik du ønsker!

Vaskemetode:  en våt klut

Anbefalt bruk:  glatte og jevne vegger, spesielt rom som er mye utsatt for fukt (kjøkken, baderom), og flater som ofte er i kontakt med skitne hender og lignende som barnerom og inngangsparti

Enkeltark maksimal bredde:  96 cm. Om dimensjonene overgår maksimal arkbredde, vil tapeten bestå av flere like store ark.

Mønsteret på bestillingen din vil ikke inneholde vannmerke.

Detaljer

Forfatter: © Gray wall studio

Materiale: Vaskbar fototapet

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artist

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 
Vi anbefaler å skrive ut med kun nyeste, miljøvennlige HP Latex Utskriftsteknologi som garanterer duft-fri og 100% trygge bilder. Vi anbefaler ikke å skrive ut ved bruk av noen annen teknologi.
Bruk søkemotoren på hjemmesiden vår - tast inn nøkkelord, f.eks New York og sjekk søkeresultater. Du kan gjerne sjekke ut våre forhåndslagede forslag i menyen som kan falle i smak, som senere kan filtreres etter tema, bruksområde, eller stil.
Du kan tilpasse ditt valgte design slik at det tilfredstiller dine behov og preferanser. Du kan selv velge størrelsen på bilde og ramme, i tillegg til en fargeeffekt - alt på mønsterets egne side. Du kan også bestemme hvilket materiale du ønsker utskriften skal være av. Etter å ha satt størrelse på bildet, vil det vises en striplete rektangel på bildet. Dette er rammen, altså dimensjonsarealet du ønsker på bildet. Du vil motta den markerte og fremhevede området på bildet som en fullførende effekt.Du kan da flytte dette og sette det inn på det ønskede bildet. Det lagres automatisk når varen er lagt i handlekurven.
Ja, du kan velge fra alle de tilgjeneglige materialene på hvert mønster sin side. Andre materialer med samme design kan bli funnet i “Et mønster- flere bruksområder” siden. Du kan også benytte alternativet "Andre materialalternativer", som du finner under "Tilpass og kjøp" knappen.
Absolutt: Vennligst ta kontakt med vår kunderservice på: kontakt@pixers.no. Filen burde lagres i følgene format: .jpg eller .tiff eller i følgende grafisk vektorformat: pdf, .ai, .cdr, .eps. Anta at de 1,500 pixler (px) korrespondere minimum med 100 cm av bildet, f.eks en 1500x1500 px fil vil passe en 100x100 cm bilde. En 3000x3000 px fil vil passe en 200x200 cm bilde f.eks. Det anbefales at filen har 300 dpi.

Den endelige evalueringen av filen blir alltid utført av en av våre grafiske designere.
Hvert design har en redegjøring om maksimal størrelse på bildet - informasjon om dette du i "bredde" og "høyde"-feltene. Tast inn verdiene innenfor det maksimale størrelsesaspektet - da garanteres høy oppløsning på bildekvaliteten, uansett størrelse. Bildet kan ha hvilken som helst størrelse om ingen maksimale verdier er valgt uten at det går utover kvaliteten på bildet.
Ordren leveres innen 10 virkedager og telles fra virkedagen etter at betalingen din ble mottatt. Du vil bli varslet om status på din bestilling per epostadressen som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

Det er fire stadier i handelen:
1. Plassert (vi har godkjent bestillingen).
2. Betalt (vi har mottatt betaling).
3. Under behandling (bestillingen venter på å bli behandlet).
4. Sent.
Bestillingen din blir pakket i beskyttende rør eller bokser og vil bli sendt med DHL eller FEDEX. Du vil motta en epost med sporingsnummer dagen pakken sendes.
Dessverre tilbyr vi ikke denne muligheten. Vi utfører våre bestillinger ved mottatt betaling. Du har flere betalingsmetoder når du legger ved en bestilling.
Nei, det blir den ikke. Store arealer er delt opp i mindre like store fragmenter (ark). Om du ønsker å få den delt opp på annen måte, legg gjerne ved en kommentar i bestillingen eller skriv til oss på: kontakt@pixers.no.
Den maksimale bildestørrelsen for hvert design er oppgitt på designkortet. Tast inn ønsket størrelse innenfor maksimalt størrelsesaspekt - da dette vil garantere høy oppløsning på bildekvaliteten. Om ingen maksimale verdier er oppgitt, betyr dette at bildet kan hvilken som helst størrelse uten at det går ut over bildekvaliteten.
De Vaskbare fototapeter er våre mest vannresistente. Overflaten er laminert slik at de er resistente mot både fukt og flekker, og kan enkelt tørkes over en fuktig klut.
Alle våre fototapeter har en matt overflate.
Våre fototapeter er designet for vegger. Overflaten på veggen må være jevn, glatt og avfettet. Det anbefales å grunne på tøffe gipsvegger. Pixerstick Fototapet er et unntak. Denne er selvklebende og kan legges på enhver flat overflate.
I tilfellet der store bilder bestilles anbefales det å bestille en overflødig ekstra 2cm på hver side. Vegger er ikke alltid helt jevne, og målinger kan i noen tilfeller være feilaktige ved store overflater. Vi anbefaler å ha litt ekstra materiale som heller kan kuttes vekk enn å ha for lite tapet.
Du kan få en rabatt ved å melde deg på Pixers sitt nyhetsbrev.