Triptych Abstrakt skandinavisk komposisjon i svart, hvitt og pastellrosa. - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
kr 1 529
Dimensjon (bredde x høyde):
180 x 60 CM
Andre størrelser
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © ksenia_lokko

#FO107972507

Flerdelt Veggdekorasjon - Triptych

Et bilde sier mer enn tusen ord. En triptych har evnen til å skape sterke inntrykk. En komposisjon som dette vil bidra til å transformere interiøret og skape en unik effekt.

Dybden av farge og teksturen som kjennetegner bildet på et lerret vil perfekt reprodusere hvilken som helst artistisk visjon. Høykvalitetslerretet brettet over en intern treverkramme og utskrevede kanter gjør bildet klart til å henges opp på veggen uten behovet for rammer. Det er helt opp til deg!

Et triptych består av tre deler. Derimot, i samsvar med triptych-opprettelsesstandardene, er det som er avbildet på etterfølgende deler av bildet ikke en videreføring av foregående fragment.


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © ksenia_lokko

Materiell prøve: Triptych

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht