Spesialtilpasset vinyltapet Sømløs vintage geometrisk mønster - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
frakr 499
Endre mønstertetthet:
Spesialtilpasset vinyltapet Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © orangeberry

#FO120946087

Vinyltapet

Selv om det dominante motivet er i stadig endring, er trenden for mønster i full blomstring! Tapet vil tillate deg å bruke mønsterets fulle potensiale og skape et interiør på linje med de siste trendene som samtidig er skreddersydd etter din egen smak. Velg ditt mønster, størrelse og til og med målestokk og kle veggene dine i et unikt design!

Du kan enkelt tre på våre matte, holdbare og økovennlige tapet helt selv. Perfekt reproduserte farger vil skape en illusjonsfest for synet, samtidig som det uvevde materialet vil tillate veggene å puste. Velg det perfekte designet og størrelsen på din tapet og tillat ny energi å entre ditt interiør!

Vaskemetode:  en tørr klut

Anbefalt bruk:  glatte og jevne vegger

Tilleggsalternativ: laminat
Trenger du at fototapeten er resistent mot fukt, noe som kan være nødvendig på baderom og kjøkken? Legg til laminat for å få ekstra beskyttelse for materialet, og vask enkelt av med en fuktig klut.

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © orangeberry

Materiell prøve: Spesialtilpasset vinyltapet

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht