Vinyltapet Moraine Lake, Banff National Park, Alberta, Canada -
Du har fremdeles tid til å bestille presangene dine! Se våre Pixers gavekort!
frakr 289
Endre mønstertetthet:
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering

Forfatter © Darren Baker

#FO53840421

  Vinyltapet

  Selv om det dominante motivet er i stadig endring, er trenden for mønster i full blomstring! Tapet vil tillate deg å bruke mønsterets fulle potensiale og skape et interiør på linje med de siste trendene som samtidig er skreddersydd etter din egen smak. Velg ditt mønster, størrelse og til og med målestokk og kle veggene dine i et unikt design!

  Du kan enkelt tre på våre matte, holdbare og økovennlige tapet helt selv. Perfekt reproduserte farger vil skape en illusjonsfest for synet, samtidig som det uvevde materialet vil tillate veggene å puste. Velg det perfekte designet og størrelsen på din tapet og tillat ny energi å entre ditt interiør!

  Vaskemetode:  en tørr klut

  Anbefalt bruk:  glatte og jevne vegger

  Enkeltark maksimal bredde:  100 cm. Om dimensjonene overgår maksimal arkbredde, vil tapeten bestå av flere like store ark.

  Tilleggsalternativ: laminat
  Trenger du at fototapeten er resistent mot fukt, noe som kan være nødvendig på baderom og kjøkken? Legg til laminat for å få ekstra beskyttelse for materialet, og vask enkelt av med en fuktig klut.

  Vinyltapet bruksanvisning

  Kjøpsdetaljer

  Forfatter: © Darren Baker

  Materiale: Vinyltapet

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Services provided by
  Artists Society LTD

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi ønsker at du skal være fornøyd med Pixers sine tjenester, så vi gir alle kundene våre 365 dagers angrerett med pengene-tilbake-garanti om de ikke er fornøyde.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 800 kr.

  Ingen garanti for levering innen jul. Se Pixers gavekort og få alle presangene i tide!

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   
  Vi anbefaler å skrive ut med kun nyeste, miljøvennlige HP Latex Utskriftsteknologi som garanterer duft-fri og 100% trygge bilder. Vi anbefaler ikke å skrive ut ved bruk av noen annen teknologi.
  Bruk søkemotoren på hjemmesiden vår - tast inn nøkkelord, f.eks New York og sjekk søkeresultater. Du kan gjerne sjekke ut våre forhåndslagede forslag i menyen som kan falle i smak, som senere kan filtreres etter tema, bruksområde, eller stil.
  Du kan tilpasse ditt valgte design slik at det tilfredstiller dine behov og preferanser. Du kan selv velge størrelsen på bilde og ramme, i tillegg til en fargeeffekt - alt på mønsterets egne side. Du kan også bestemme hvilket materiale du ønsker utskriften skal være av. Etter å ha satt størrelse på bildet, vil det vises en striplete rektangel på bildet. Dette er rammen, altså dimensjonsarealet du ønsker på bildet. Du vil motta den markerte og fremhevede området på bildet som en fullførende effekt.Du kan da flytte dette og sette det inn på det ønskede bildet. Det lagres automatisk når varen er lagt i handlekurven.
  Ja, du kan velge fra alle de tilgjeneglige materialene på hvert mønster sin side. Andre materialer med samme design kan bli funnet i “Et mønster- flere bruksområder” siden. Du kan også benytte alternativet "Andre materialalternativer", som du finner under "Tilpass og kjøp" knappen.
  Absolutt: Vennligst ta kontakt med vår kunderservice på: kontakt@pixers.no. Filen burde lagres i følgene format: .jpg eller .tiff eller i følgende grafisk vektorformat: pdf, .ai, .cdr, .eps. Anta at de 1,500 pixler (px) korrespondere minimum med 100 cm av bildet, f.eks en 1500x1500 px fil vil passe en 100x100 cm bilde. En 3000x3000 px fil vil passe en 200x200 cm bilde f.eks. Det anbefales at filen har 300 dpi.

  Den endelige evalueringen av filen blir alltid utført av en av våre grafiske designere.
  Hvert design har en redegjøring om maksimal størrelse på bildet - informasjon om dette du i "bredde" og "høyde"-feltene. Tast inn verdiene innenfor det maksimale størrelsesaspektet - da garanteres høy oppløsning på bildekvaliteten, uansett størrelse. Bildet kan ha hvilken som helst størrelse om ingen maksimale verdier er valgt uten at det går utover kvaliteten på bildet.
  Leveringstid avhenger kun av valgt leveringsmetode og gjenstående tid gjelder arbeidsdager fra og med dagen betalingen er mottatt i vår konto. Du vil bli varslet om status på din bestilling per epostadressen som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

  Det er fire stadier i handelen:
  1. Plassert (vi har godkjent bestillingen).
  2. Betalt (vi har mottatt betaling).
  3. Under behandling (bestillingen venter på å bli behandlet).
  4. Sent.
  Bestillingen din vil bli sent med sikre post-tuber eller esker via DHL. Du vil motta en epost med sporingsnummer dagen pakken sendes.
  Dessverre tilbyr vi ikke denne muligheten. Vi utfører våre bestillinger ved mottatt betaling. Du har flere betalingsmetoder når du legger ved en bestilling.
  Nei, det er de ikke. Store arealer er delt opp i mindre like store ark. Om du ønsker at bildet er stykket opp på annet vis, legg gjerne ved en kommentar i bestillingen eller skriv til oss direkte på: kontakt@pixers.no.
  Den maksimale bildestørrelsen for hvert design er oppgitt på designkortet. Tast inn ønsket størrelse innenfor maksimalt størrelsesaspekt - da dette vil garantere høy oppløsning på bildekvaliteten. Om ingen maksimale verdier er oppgitt, betyr dette at bildet kan bli skrevet ut i hvilken som helst størrelse uten at det går ut over bildekvaliteten.
  De Vaskbare tapeter er våre mest vannresistente. Overflaten er laminert slik at de er resistente mot både fukt og flekker, og kan enkelt tørkes over med en fuktig klut.
  Alle våre tapeter har en matt overflate.
  Våre tapeter er designet for vegger. Overflaten på veggen må være jevn, glatt og avfettet. Det anbefales å grunne på tøffe gipsvegger. Pixerstick tapet er et unntak. Denne er selvklebende og kan legges på enhver flat overflate.
  I tilfellet der store bilder bestilles anbefales det å bestille en overflødig ekstra 2cm på hver side. Vegger er ikke alltid helt jevne, og målinger kan i noen tilfeller være feilaktige ved store overflater. Vi anbefaler å ha litt ekstra materiale som heller kan kuttes vekk enn å ha for lite tapet.