Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersAldersbekreftelse

Nettstedet du besøker kan inneholde erotisk innhold.

Du må være minst 18 år gammel for å gå inn på dette nettstedet.

-40%
Selvklebende plakat Hånddrekket sømløs mønster - Grafiske Ressurser
  fra33800krkr 563-40%
  Selvklebende plakat Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering

  Pixerstick

  Har du drømt om et design som tilfredsstiller standardene til det tjueførste århundret? Vi forstår godt ditt behov for å forandre og vi har dekorasjonen du trenger for å transformere hvilken som helst vegg og tillate den å ta på seg et nytt liv i et annet interiør. Velg en Pixerstick-plakat å bli utstilt på et nytt sted hver dag.

  Selvklebende, gjenbrukbart materiale er en perfekt løsning for mennesker som ikke tåler kjedsomhet! Du kan tre på en holdbar og krølleresistent Pixerstick-plakat helt selv, og deretter flytte den til et annet sted akkurat når du vil. Nå kan du transformere dine omgivelser hver dag!

  Detaljer

  Forfatter: © Iveta Angelova

  Materiell prøve: Selvklebende plakat

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 2000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht