Selvklebende fototapet Høy detalj skjelett blad vektor sømløs mønster - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
frakr 699
Selvklebende fototapet Andre materialalternativer
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © olga_igorevna

#FO244390722

  Pixerstick

  Hadde du likt å kunne rive ned vegger eller flytte på fjell? Vi kan hjelpe deg med å flytte fjell inn i ditt hjem og skape en vegg som overvelder alle som ser på den! Og alt dette uten noen som helst renovasjon! La fantasien gjøre mesterverk og la oss gjøre det til virkelighet.

  Pixerstick rive- og krølleresistent selvklebende matt fototapet vil tillate deg å enkelt transformere hvilket som helst areale av din bolig og bo i ditt drømmeinteriør. Du kan enkelt tre på tapeten uten hjelp, og så flytte den fra flate til flate så ofte du vil, når du vil - du finner fort ut hvor enkelt det er. Start med de første forandringene allerede i dag og lev livet slik du selv ønsker!

  Vaskemetode:  en tørr klut.

  Anbefalt bruk:  flate overflater.

  Husk :) Du kjøper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke på noen måte for å støtte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ​​er en av kildene til levebrød. Takk


  • Vi støtter arbeidende mødre

   Vi støtter arbeidende mødre

  Detaljer

  Forfatter: © olga_igorevna

  Materiell prøve: Selvklebende fototapet

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht