Vektor søt sømløs halloween mønster. smilende og morsomme tegneseriefigurer: gresskar, spøkelse, katt, flaggermus, candy jar. Innpakningspapir, tapet, gjentakende bakgrunn Rulletapet - Kultur og Religion
*Selgervisualisering
kr 649/ rull
Rull:
0,5 x 10 m
Endre mønstertetthet:
Velg antall ruller:
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © imaginasty

#FO168792258

TAPETRULLER

Den beste kvaliteten
Tapetruller på en ikke-vevd base med en ideell glatt overflate gjør det til en drøm å dekorere interiøret ditt. Den ideelle kombinasjonen av standardrullebredde (0,5 m x 10 m), halvmatt materiale og et ubegrenset antall mønstre gjør det enklere å tilpasse hvert rom.

Rikdom av farger
Den fantastiske fargedybden henter ut det beste fra tapeten. Den innovative teknologien, som trofast reflekterer intensiteten i fargene, skaper ultrarealistiske farger.

Ideelt tilpasset
Tapeter som er produsert på en ikke-vevd base, takket være den økte holdbarheten, karakteriseres av en motstand mot krymping og strekking, og vil derfor ikke etterlate mellomrom på arkene etter at de har tørket.

Ubegrensede muligheter for personlig tilpassing
Takket være mulighetene til å multiplisere mønstre, kan du fritt definere hvor tett du ønsker å plassere elementene. Enten du ønsker å fylle hele rommet for et særpreget uttrykk i ditt moderne interiør.

Intuitiv montering
Monteringen av dekorasjonen er mulig takket være limet som er inkludert og som bør monteres på en ren, glatt vegg. Alt du trenger å gjøre er å kutte arkene fra de individuelle rullene i riktig størrelse fra toppen, og sette kantene sammen. Tapeter som monteres på denne måten gir interiøret ditt en unik look, men vil også skjule eventuelle feil på veggen.

Detaljer:
Materiale: halvmatt materiale på en ikke-vevd base
Individuelle rulledimensjoner: 0,50 m x 10 m


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © imaginasty

Materiell prøve: Rulletapet

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 
Vi anbefaler å skrive ut med kun nyeste, miljøvennlige HP Latex Utskriftsteknologi som garanterer duft-fri og 100% trygge bilder. Vi anbefaler ikke å skrive ut ved bruk av noen annen teknologi.
Bruk søkemotoren på hjemmesiden vår - tast inn nøkkelord, f.eks New York og sjekk søkeresultater. Du kan gjerne sjekke ut våre forhåndslagede forslag i menyen som kan falle i smak, som senere kan filtreres etter tema, bruksområde, eller stil.
Du kan tilpasse ditt valgte design slik at det tilfredstiller dine behov og preferanser. Du kan selv velge størrelsen på bilde og ramme, i tillegg til en fargeeffekt - alt på mønsterets egne side. Du kan også bestemme hvilket materiale du ønsker utskriften skal være av. Etter å ha satt størrelse på bildet, vil det vises en striplete rektangel på bildet. Dette er rammen, altså dimensjonsarealet du ønsker på bildet. Du vil motta den markerte og fremhevede området på bildet som en fullførende effekt.Du kan da flytte dette og sette det inn på det ønskede bildet. Det lagres automatisk når varen er lagt i handlekurven.
Ja, du kan velge fra alle de tilgjeneglige materialene på hvert mønster sin side. Andre materialer med samme design kan bli funnet i “Et mønster- flere bruksområder” siden. Du kan også benytte alternativet "Andre materialalternativer", som du finner under "Tilpass og kjøp" knappen.
Absolutt: Vennligst ta kontakt med vår kunderservice på: kontakt@pixers.no. Filen burde lagres i følgene format: .jpg eller .tiff eller i følgende grafisk vektorformat: pdf, .ai, .cdr, .eps. Anta at de 1,500 pixler (px) korrespondere minimum med 100 cm av bildet, f.eks en 1500x1500 px fil vil passe en 100x100 cm bilde. En 3000x3000 px fil vil passe en 200x200 cm bilde f.eks. Det anbefales at filen har 300 dpi.

Den endelige evalueringen av filen blir alltid utført av en av våre grafiske designere.
Hvert design har en redegjøring om maksimal størrelse på bildet - informasjon om dette du i "bredde" og "høyde"-feltene. Tast inn verdiene innenfor det maksimale størrelsesaspektet - da garanteres høy oppløsning på bildekvaliteten, uansett størrelse. Bildet kan ha hvilken som helst størrelse om ingen maksimale verdier er valgt uten at det går utover kvaliteten på bildet.
Ordren leveres innen 10 virkedager og telles fra virkedagen etter at betalingen din ble mottatt. Du vil bli varslet om status på din bestilling per epostadressen som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

Det er fire stadier i handelen:
1. Plassert (vi har godkjent bestillingen).
2. Betalt (vi har mottatt betaling).
3. Under behandling (bestillingen venter på å bli behandlet).
4. Sent.
Bestillingen din blir pakket i beskyttende rør eller bokser og vil bli sendt med DHL eller FEDEX. Du vil motta en epost med sporingsnummer dagen pakken sendes.
Dessverre tilbyr vi ikke denne muligheten. Vi utfører våre bestillinger ved mottatt betaling. Du har flere betalingsmetoder når du legger ved en bestilling.
Nei. Når det gjelder måltilpassede fototapeter, så deles store flater inn i mindre fragmenter, kalt ark. Hvis du ønsker at trykket skal deles inn på en annen måte, ber vi deg om å skrive et lite notat på bestillingen eller send oss en e-post: kontakt@pixers.no.
Maks størrelse på hvert design ser du i designkortet. Skriv inn verdiene innenfor maks dimensjon – det er garanti for høy bildekvalitet. Hvis det ikke er oppgitt noen maksverdier, så betyr det at bildet ditt kan skrives ut i hvilken som helst størrelse uten at det påvirker bildekvaliteten. Tapetruller er unntaket; her er rullens standardlengde og bredde 0,50 x 10 m.
De Vaskbare tapeter er våre mest vannresistente. Overflaten er laminert slik at de er resistente mot både fukt og flekker, og kan enkelt tørkes over med en fuktig klut.
Alle våre tapeter har en matt overflate.
Våre tapeter er designet for vegger. Overflaten på veggen må være jevn, glatt og avfettet. Det anbefales å grunne på tøffe gipsvegger. Pixerstick tapet er et unntak. Denne er selvklebende og kan legges på enhver flat overflate.
I tilfellet der store bilder bestilles anbefales det å bestille en overflødig ekstra 2cm på hver side. Vegger er ikke alltid helt jevne, og målinger kan i noen tilfeller være feilaktige ved store overflater. Vi anbefaler å ha litt ekstra materiale som heller kan kuttes vekk enn å ha for lite tapet.
Du kan få en rabatt ved å melde deg på Pixers sitt nyhetsbrev.

Oft gesucht

Se mer