PVC-Bilde Vector sømløs mønster med blekk hånd trukket lime frukt, blomster, skive og blader skisse. Vintage sitrus bakgrunn i pastellfarger -
*Selgervisualisering
frakr 179
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

PVC-bilde

Planlegger du å gjøre små endringer på ditt interiør? Vi har akkurat det du leter etter! Fyll din bolig med bilder som aldri slår feil når det kommer til å få deg i godt humør.

Det lette, men samtidig holdbare materialet gir flerfoldige påtredningsmuligheter - det vil fungere fint uansett sted eller stil. Et PVC-bilde kan bli hengt opp og festet hvor enn du måtte ønske. En holdbar og glatt overflate gjør det enkelt å fjerne flekker. Velg et design og fyll hvilken som helst bolig som fortjener en imponerende transformasjon med et helt nytt look!

Tilleggsalternativ:

Laminat - trenger du at ditt PVC-bilde er resistent mot fukt, noe som kan være nødvendig på baderom og kjøkken? Legg til laminat for å få ekstra beskyttelse for materialet, og vask enkelt av med en fuktig klut.

Monteringssett<- legg til et monteringssett for å henge ditt bilde på veggen. Elegante aluminiumsprofiler er en idéell monteringsmulighet.


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © geraria

Materiell prøve: PVC-Bilde

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht