Plakat Stråler mønster bakgrunn - Kunst- og Håndverk
Se Pixers Gavekort og få alle presangene i tide!
frakr 63
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering

Forfatter © Eky Chan

#FO50062240

  Plakat

  Ypperlig mønsterkvalitet
  Den moderne trykketeknologien gjengir farger perfekt, og sikrer den fotografiske kvaliteten og bildeskarpheten.

  Materialets holdbarhet
  Tykt høykvalitetspapir med en vekt på 240g/m2 garanterer holdbarheten, og gjør at plakatene perfekt holder seg til veggen, og passer like perfekt i rammer og glassrammer med klips.

  Semi-matt overflate
  Subtilt skinnende materiale reflekterer lyset varsomt, hvilket gjør fargene levende, og plakatens klarhet tiltrekker oppmerksomhet.

  Detaljer:
  Materiale - holdbart papir med en vekt på 240g/m2
  Horisontalt, vertikalt trykk - størrelser opp til 100x180cm
  Kvadratisk trykk - størrelser opp til 100x100cm

  Kjøpsdetaljer

  Forfatter: © Eky Chan

  Materiale: Plakat

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Services provided by
  Artists Society LTD

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi ønsker at du skal være fornøyd med Pixers sine tjenester, så vi gir alle kundene våre 365 dagers angrerett med pengene-tilbake-garanti om de ikke er fornøyde.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 800 kr.

  Ingen garanti for levering innen jul. Se Pixers gavekort og få alle presangene i tide!

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   
  Vi anbefaler å skrive ut med kun nyeste, miljøvennlige HP Latex Utskriftsteknologi som garanterer duft-fri og 100% trygge bilder. Vi anbefaler ikke å skrive ut ved bruk av noen annen teknologi.
  Bruk søkemotoren på hjemmesiden vår - tast inn nøkkelord, f.eks New York og sjekk søkeresultater. Du kan gjerne sjekke ut våre forhåndslagede forslag i menyen som kan falle i smak, som senere kan filtreres etter tema, bruksområde, eller stil.
  Du kan tilpasse ditt valgte design slik at det tilfredstiller dine behov og preferanser. Du kan selv velge størrelsen på bilde og ramme, i tillegg til en fargeeffekt - alt på mønsterets egne side. Du kan også bestemme hvilket materiale du ønsker utskriften skal være av. Etter å ha satt størrelse på bildet, vil det vises en striplete rektangel på bildet. Dette er rammen, altså dimensjonsarealet du ønsker på bildet. Du vil motta den markerte og fremhevede området på bildet som en fullførende effekt.Du kan da flytte dette og sette det inn på det ønskede bildet. Det lagres automatisk når varen er lagt i handlekurven.
  Ja, du kan velge fra alle de tilgjeneglige materialene på hvert mønster sin side. Andre materialer med samme design kan bli funnet i “Et mønster- flere bruksområder” siden. Du kan også benytte alternativet "Andre materialalternativer", som du finner under "Tilpass og kjøp" knappen.
  Absolutt: Vennligst ta kontakt med vår kunderservice på: kontakt@pixers.no. Filen burde lagres i følgene format: .jpg eller .tiff eller i følgende grafisk vektorformat: pdf, .ai, .cdr, .eps. Anta at de 1,500 pixler (px) korrespondere minimum med 100 cm av bildet, f.eks en 1500x1500 px fil vil passe en 100x100 cm bilde. En 3000x3000 px fil vil passe en 200x200 cm bilde f.eks. Det anbefales at filen har 300 dpi.

  Den endelige evalueringen av filen blir alltid utført av en av våre grafiske designere.
  Hvert design har en redegjøring om maksimal størrelse på bildet - informasjon om dette du i "bredde" og "høyde"-feltene. Tast inn verdiene innenfor det maksimale størrelsesaspektet - da garanteres høy oppløsning på bildekvaliteten, uansett størrelse. Bildet kan ha hvilken som helst størrelse om ingen maksimale verdier er valgt uten at det går utover kvaliteten på bildet.
  Leveringstid avhenger kun av valgt leveringsmetode og gjenstående tid gjelder arbeidsdager fra og med dagen betalingen er mottatt i vår konto. Du vil bli varslet om status på din bestilling per epostadressen som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

  Det er fire stadier i handelen:
  1. Plassert (vi har godkjent bestillingen).
  2. Betalt (vi har mottatt betaling).
  3. Under behandling (bestillingen venter på å bli behandlet).
  4. Sent.
  Bestillingen din vil bli sent med sikre post-tuber eller esker via DHL. Du vil motta en epost med sporingsnummer dagen pakken sendes.
  Dessverre tilbyr vi ikke denne muligheten. Vi utfører våre bestillinger ved mottatt betaling. Du har flere betalingsmetoder når du legger ved en bestilling.
  i kan tilby våre Lerretbilder og plakatdesign i dusinvis av populære størrelser å velge mellom.
  Selvsagt. Vårt utvalgt av tilbehør inkluderer: eksterne rammer, passepartout, og elegant inventar.
  Bildene er laget med et lerret strukket over en intern ramme. Sidene på bildet er skrevet ut speilvendt i forhold til hovedrammen. Bildene er klar til å henges opp ved bruk av kroken, som følger med ordren.
  Du kan få en rabatt ved å melde deg på Pixers sitt nyhetsbrev.