Plakater Spillrom

Plakater for spillerommet er et flott supplement til de andre elementene i romoppsettet. I de fleste tilfeller foretrekker brukerne å velge plakater som refererer til favorittspillene eller sjangrene. Valget er imidlertid mye større.

Hvor lenge varer plakaten?

Plakater produsert med den nyeste utskriftsteknologien garanterer ikke bare den eksepsjonelle kvaliteten på selve grafikken, perfekt gjengivelse av farger og kontraster, men også høy motstand. De er trykt på tykt papir med en vekt på 240 g / m, noe som garanterer deres holdbarhet og gjør at plakatene fester seg perfekt til veggen og passer like jevnt i rammer eller anti-rammer. Det er også verdt å merke seg at det lett skimrende materialet reflekterer lys, noe som gjør fargene mer levende og vibrerende, noe som i tilfelle grafikk som refererer til spill er en ekstra fordel.

Hva slags grafikk skal jeg velge for spillerommet?

Plakatene som vises på spillerens rom kan være veldig forskjellige. Du kan velge mellom:

  • mønstre direkte relatert til spill - grafikk som viser konsoller, knapper, spillerfigurer, noen av dem inneholder slagord som "Game over" eller "Level up", mange av dem bruker også ikoner relatert til spill;
  • plakater relatert til spesifikke spill - du kan finne post-apokalyptiske eller futuristiske forestillinger (som inneholder elementer fra for tiden fasjonable titler som "Cyberpunk 2077"), mange grafikk refererer til fantasispill, så vel som ikke mindre populære arkadespill eller billøp;
  • grafikk som viser landskap relatert til spesifikke spillgenrer - det er både industrielle eller post-apokalyptiske fremstillinger, så vel som nøytrale, for eksempel fra Super Mario-serien.

Hvordan velge den perfekte plakatstørrelsen?

For øyeblikket er du ikke dømt til å velge en bestemt størrelse, du kan justere den selv. Takket være personaliseringstjenesten bestemmer du hvor stort kunstverket ditt skal være. Du kan bestille en plakat som er ideell for ideen din for arrangement og samme størrelse på interiøret.

Plakat - innrammet eller ikke?

Det er opp til deg om du bestemmer deg for å velge en plakat med eller uten ramme. Alt avhenger i stor grad av vedtatt ordningsstrategi. Begge forslagene er veldig interessante. Hvis du velger en innrammet plakat, er det mange typer innbinding å velge mellom. Når du bestiller, kan du velge mellom:

  • tykkere trerammer (hvite, brune eller svarte);
  • tynnere aluminiumsrammer (sølv eller svart).

Sistnevnte type rammer er spesielt populær blant spillere, som fungerer perfekt som en ramme for moderne grafikk som refererer til den industrielle atmosfæren eller direkte til selve spillfenomenet. Imidlertid er det også plakater til spillerommet som også vil se bra ut i tykkere rammer. Visualiseringen av den endelige versjonen av prosjektet du bestiller, kan alltid hjelpe deg med å ta det endelige valget.

... mer

VISSTE DU AT…

Dette er for ekte spillere. Er du en av dem? Vis deretter lidenskapen din med en fantastisk spillplakat! Vi har akkurat det du leter etter. Sett den i en ramme, eller legg den på veggen din akkurat som den er. Rommet er ditt. Det er din tur nå. Uttrykk måten du spiller på med en, to eller mange flere plakater. Du trenger ikke å spille etter reglene. Bryt dem. Pynt din hemmelige mannshule, Dark Knight-soverommet eller et spillfangehull med plakater fra et av spillene du elsker. Enten du er interessert i sportssimulatorer, retro-spill, strategi, skyttere eller RPG-er, er det noe i vente for fans av noen av spillene i vårt brede utvalg av spillromskunst. Er du interessert i League of Legends, World of Warcraft, Mass Effect, Uncharted, Fallout eller Angry Birds? Vi har dekket deg. Pixers spillrom-plakatideer har omslagskunst, konseptkunst, figurer fra våre favoritt-serien og mer. Enhver spillkunst du kan tenke deg er her. Vi lurer på hva du finner selv. Pixers spillromplakater vil være en perfekt finish på enhver veggdekor. Kjøp en til deg selv og en til vennen din, og nivåer spillet ditt.

-40%
-40%