Abstrakt lys bokeh med uskarphet bakgrunn - vintage fargetone filter effekt
*Selgervisualisering
kr 199
Dimensjon (bredde x høyde):
30 x 20 CM
Andre størrelser
Laptopklistremerke Andre materialalternativer
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © jakkapan

#FO103582513

  Laptop Klistremerke

  Fortjener ikke din laptop å bli dekorert som hvilken som helst annen eiendel? En favorittfarge, et artig design - en liten detalj som gir stor glede! Gå for et subtilt ornament som gjør din private PC til noe helt unikt.

  Et klistremerke av et matt materiale, som du kan endre på akkurat når du ønsker, og er den enkleste måten å dekorere din datamaskin slik du alltid har ønsket. Tilpasset størrelsen på skjermen, vil den dekke over spor av riper og flekker og gi et nytt liv selv til den mest slitne datamaskinen. Dette klistremerket i dag, et annet imorgen - nå kan du endre din laptop hver dag!

  Vaskemetode:  en tørr klut.


  Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

   Vi stotter arbeidende modre

  Detaljer

  Forfatter: © jakkapan

  Materiell prøve: Laptopklistremerke

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht