Lack-bord finér Rathaus Villeurbanne (1930), Art Deco - Monumenter
*Selgervisualisering
kr 199
Dimensjon (bredde x høyde):
55 x 55 CM
Lack-bord finér Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © ferretcloud

#FO36099136

Lack-bord Finér

Har IKEA satt sitt preg på din bolig? Herlig! Nå trenger du kun din egne touch og du vil skape et helt unikt interiør uten unødvendig høye kostnader. Velg klebrig finér og forvandle om ditt Lack Bord med original chic og gi ditt interiør sin helt individuelle stil.

Du kan enkelt tre på det holdbare og matte materialet uten hjelp og tørke det av med en fuktig klut. En uendelig palett av design og perfekt reproduserte farger vil gjøre alle dine idéer til virkelighet akkurat når du selv ønsker. Skap møbler ingen andre har!

Vaskemetode:  en fuktig klut


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © ferretcloud

Materiell prøve: Lack-bord finér

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht