-40% PÅ ALT! Bare frem til utgangen av 16-06-2024 ❤️
Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersRetningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet bruker sine egne og partners informasjonskapsler for å sikre at alle butikkfunksjoner fungerer som de skal, samt til et analytisk- og markedsføringsformål. Informasjonskapslene vil primært brukes til å tilpasse markedsføringsinnhold i samsvar med dine preferanser og behov. Bruken av analytiske og markedsføringsinformasjonskapsler krever ditt samtykke, noe som kan bekreftes ved å klikke på «Godta alle». Er det behov for å justere samtykket til bruk av informasjonskapsler av oss og våre partnere, vennligst klikk på «Administrer informasjonskapsler». Et samtykke kan når som helst trekkes tilbake ved å endre de valgte innstillingene. Bruk av informasjonskapsler er ensbetydende med behandling av dine personopplysninger, og det er Pixplanet Sp. z o.o. som er å anse som behandlingsansvarlig. I noen tilfeller kan våre partnere også være behandlingsansvarlige. All informasjon om bruken av informasjonskapsler og behandlingen av dine personopplysninger av oss og våre partnere og om dine rettigheter finner du i våre retningslinjer for informasjonskapsler

  Barnerommet er det viktigste rommet i huset. Det oppfyller mange funksjoner og er både soverom, lekerom og en plass for å lære. Det hjelper barnet til å utvikles og oppdage verden. Et riktig arrangert område vil gjøre veien mot voksenlivet som et fantastisk eventyr og rommet vil vokse sammen med barnet ditt. Velg aldersgruppe og oppdag veien til et perfekt interiør.

Nyfødt

  Mange dyrebare øyeblikk finner sted i barnerommet – det første smilet, ordet eller trinnet. Det er et sted som skal være koselig og trygt med glade og behagelige øyeblikk. Sats på lyse farger i varme nyanser når du skal innrede rommet til den nyfødte.


LA DEG INSPIRERE

  Et interiør fylt av diskrete mønstre med inspirasjon fra natur og magi, en eventyrlig verden som lar barnet ditt sovne og vokne opp med et smil om munnen.
Forskolebarn

  Dette er rommene hvor mirakler skjer og eventyr og fantasier blir levende. Du kan gjøre det enda morsommere ved å la fantasien til barnet få fritt spillerom ved hjelp av mønstrede dekorasjoner i favorittfargen.


LA DEG INSPIRERE

  Fyll barnerommet med mønstre som stimulerer fantasien. Inviter favorittvennene fra eventyrverdenen. Hjelp dem til å avsløre verdens hemmeligheter ved å velge fargerike kart med andre dekorative læremidler.
Skolealder

  Skole betyr nye venner men det betyr også nytt ansvar. Eldre barn får nye interesser og rommene deres må derfor ha tilstrekkelig plass for læring og hvor de kan uttrykke seg.

LA DEG INSPIRERE

  Estetiske kart og andre hjelpemidler for læring, som plakater og klistremerker med favorittkarakterer fra filmer og barneprogram hjelper barnet til å uttrykke personligheten på en kreativ måte.
Tenåring

  Tenåringsrommet er ikke lenger barnslig, men heller ikke for seriøst. Det er et område for eksperimentering og hvor du selv velger stil og uttrykk. Med et stort utvalg av motiver og dekorasjoner kan du vise fra alle dine ungdommelige visjoner.

LA DEG INSPIRERE

  Geometrisk, abstrakt, designmønstre, plakater, klistremerker til arbeidsbord og bærbare pcer som vil hjelpe barnet ditt til å finne og uttrykke sin personlige stil i interiøret.