Natura meravigliosa Klistremerkepakke - KLISTREMERKEPAKKE
*Selgervisualisering
frakr 115
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Magdalena Kruk

#PI1000059
  Klistremerkepakke

  Klistremerkesett

  Detaljer som skaper helhet
  Klistremerkesett er en innovativ løsning som gjør det mulig for hvert dekorativt element i interiøret å bli en del av et ideelt tilpassede rom. Settene inneholder utvalgte, tematisk samsvarende mønstre som sammen gir en fantastisk effekt.

  Slitesterkt materiale
  Veggdekalene er laget av slitesterkt materiale, er selvklebende og motstandsdyktig mot krølling. Hver av elementene er kuttet langs omrisset (med en hvit margin på opptil 5 mm). Dette gjør dekalene universelle og du kan enkelt tilpasse de til alle rom og områder.

  Monteringen er svært enkel, nesten som en lek
  Montering av dekorasjoner kan være kreativt og morsomt slik at selv de yngste familiemedlemmene kan ha glede av å hjelpe til. Alt du trenger å gjøre er å fjerne baksiden på klistremerkene og deretter montere de på en jevn og ren overflate. Den magiske tilpassingen ligger i at man faktisk kan gjøre det … og nå er dette mulig!

  For alle
  Du vil garantert finne noe som passer akkurat deg fra settene som anbefales: samlingen består av modig og litt mer diskret grafikk. La deg inspirere av nøye utvalgte motiver og frisk opp hjemmet ditt på bare noen få minutter.

  Detaljer:
  Materiale: Selvklebende, matt folie, hver klistremerke i settet er kuttet langs omrisset med en hvit (ikke-gjennomsiktig) margin på opptil 5 mm.


  Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

   Vi stotter arbeidende modre

  Detaljer

  Forfatter: © Magdalena Kruk

  Materiell prøve: Klistremerkepakke

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht