Klesskapklistremerke Retro fest bakgrunn med vakker jente av 1920-tallet stil. - Underholdning
*Selgervisualisering
frakr 199
Klesskapklistremerke Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © incomible

#FO56520272

Klesskapklistremerke

Hvilke skatte skjuler det seg i ditt klesskap? Alle typer kleskap, korridorskap og hyller - uavhengig av deres innhold - vil fra når av fornøye øyet med en overflod av farger og design som komplementerer ditt interiør.

Det holdbare, fuktresistente, flekkresistente og matte materialet vil transformere garderobeskapene dine på soverommet eller inngangsparti. Du kan enkelt tørke den av med en fuktig klut og enkelt tre den på helt selv. Velg ditt egne design og gjør garderobeskapet ditt om til et dekorativt element som du aldri vil gå lei!

Vil du at klistremerket skal dekke hele skapet ditt? Fortell oss hvordan du ønsker at dimensjonene på klistremerket skal være i kommentarene på bestillingen, så ordner vi resten.

Vaskemetode:  en fuktig klut

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © incomible

Materiell prøve: Klesskapklistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht