Kjøleskapsklistremerke Handballer - Individuelle Idretter
*Selgervisualisering
frakr 199
Kjøleskapsklistremerke Andre materialalternativer
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Mareike Budde

#FO8894678

  Kjøleskapsklistremerke

  Det er tid for en revolusjon på kjøkkenet! Endelig kan ditt kjøleskap bli en praktfull del av det smaksrike kjøkkenet. Kjøleskapsklistremerker tillater deg å modifisere kjøleskapet og lage mat med ny inspirasjon hver gang. Velg klistremerker som matcher din egne stil og gjør ditt kjøkken til en gullgruve av de beste kulinariske smaker!

  Det holdbare, fuktresistente, flekkresistente og matte materialet vil passe perfekt et sted der nye farger, aromaer og smaker skapes. Du kan enkelt tre den på selv. Gjør ditt kjøleskap om til en original dekorasjon og smak på nye trender på ditt kjøkken!

  Vaskemetode:  en fuktig klut

  Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

   Vi stotter arbeidende modre

  Detaljer

  Forfatter: © Mareike Budde

  Materiell prøve: Kjøleskapsklistremerke

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht