Kjøleskapsklistremerke Blå geometrisk mønster, trekanter bakgrunn - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
frakr 199
Kjøleskapsklistremerke Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © prathum

#FO87655860

Kjøleskapsklistremerke

Det er tid for en revolusjon på kjøkkenet! Endelig kan ditt kjøleskap bli en praktfull del av det smaksrike kjøkkenet. Kjøleskapsklistremerker tillater deg å modifisere kjøleskapet og lage mat med ny inspirasjon hver gang. Velg klistremerker som matcher din egne stil og gjør ditt kjøkken til en gullgruve av de beste kulinariske smaker!

Det holdbare, fuktresistente, flekkresistente og matte materialet vil passe perfekt et sted der nye farger, aromaer og smaker skapes. Du kan enkelt tre den på selv. Gjør ditt kjøleskap om til en original dekorasjon og smak på nye trender på ditt kjøkken!

Vaskemetode:  en fuktig klut

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © prathum

Materiell prøve: Kjøleskapsklistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht