Innrammet plakat To hester og føll i eng. papir tekstur. - Dyr
*Selgervisualisering
frakr 84
Innrammet plakat Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © antonel

#FO54785244

Innrammet Plakat

Ypperlig mønsterkvalitet
Den moderne trykketeknologien gjengir farger perfekt, og sikrer den fotografiske kvaliteten og bildeskarpheten.

Materialets holdbarhet
Tykt høykvalitetspapir med en vekt på 240g/m2 garanterer holdbarheten, og gjør at plakatene perfekt holder seg til veggen, og passer like perfekt i rammer og glassrammer med klips.

Semi-matt overflate
Subtilt skinnende materiale reflekterer lyset varsomt, hvilket gjør fargene levende, og plakatens klarhet tiltrekker oppmerksomhet.

Solide rammer
Lette, stilige rammer i forskjellige farger beskytter plakatens overflate mot støv og andre urenheter.

Se etter detaljer
En passe-partout lagd av hvit papp er et valgfritt tilbehør til rammen og er en måte å fremheve det valgte mønsteret.

Detaljer:
Materiale - holdbart papir med en vekt på 240g/m2
Horisontalt, vertikalt trykk - størrelser opp til 100x180cm
Trerammer i følgende farger: brun, svart
Aluminiumsrammer i følgende farger: sølv, svart


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © antonel

Materiell prøve: Innrammet plakat

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 
Vi anbefaler å skrive ut med kun nyeste, miljøvennlige HP Latex Utskriftsteknologi som garanterer duft-fri og 100% trygge bilder. Vi anbefaler ikke å skrive ut ved bruk av noen annen teknologi.
Bruk søkemotoren på hjemmesiden vår - tast inn nøkkelord, f.eks New York og sjekk søkeresultater. Du kan gjerne sjekke ut våre forhåndslagede forslag i menyen som kan falle i smak, som senere kan filtreres etter tema, bruksområde, eller stil.
Du kan tilpasse ditt valgte design slik at det tilfredstiller dine behov og preferanser. Du kan selv velge størrelsen på bilde og ramme, i tillegg til en fargeeffekt - alt på mønsterets egne side. Du kan også bestemme hvilket materiale du ønsker utskriften skal være av. Etter å ha satt størrelse på bildet, vil det vises en striplete rektangel på bildet. Dette er rammen, altså dimensjonsarealet du ønsker på bildet. Du vil motta den markerte og fremhevede området på bildet som en fullførende effekt.Du kan da flytte dette og sette det inn på det ønskede bildet. Det lagres automatisk når varen er lagt i handlekurven.
Ja, du kan velge fra alle de tilgjeneglige materialene på hvert mønster sin side. Andre materialer med samme design kan bli funnet i “Et mønster- flere bruksområder” siden. Du kan også benytte alternativet "Andre materialalternativer", som du finner under "Tilpass og kjøp" knappen.
Absolutt: Vennligst ta kontakt med vår kunderservice på: kontakt@pixers.no. Filen burde lagres i følgene format: .jpg eller .tiff eller i følgende grafisk vektorformat: pdf, .ai, .cdr, .eps. Anta at de 1,500 pixler (px) korrespondere minimum med 100 cm av bildet, f.eks en 1500x1500 px fil vil passe en 100x100 cm bilde. En 3000x3000 px fil vil passe en 200x200 cm bilde f.eks. Det anbefales at filen har 300 dpi.

Den endelige evalueringen av filen blir alltid utført av en av våre grafiske designere.
Hvert design har en redegjøring om maksimal størrelse på bildet - informasjon om dette du i "bredde" og "høyde"-feltene. Tast inn verdiene innenfor det maksimale størrelsesaspektet - da garanteres høy oppløsning på bildekvaliteten, uansett størrelse. Bildet kan ha hvilken som helst størrelse om ingen maksimale verdier er valgt uten at det går utover kvaliteten på bildet.
Ordren leveres innen 10 virkedager og telles fra virkedagen etter at betalingen din ble mottatt. Du vil bli varslet om status på din bestilling per epostadressen som er oppgitt i bestillingsskjemaet.

Det er fire stadier i handelen:
1. Plassert (vi har godkjent bestillingen).
2. Betalt (vi har mottatt betaling).
3. Under behandling (bestillingen venter på å bli behandlet).
4. Sent.
Bestillingen din blir pakket i beskyttende rør eller bokser og vil bli sendt med DHL eller FEDEX. Du vil motta en epost med sporingsnummer dagen pakken sendes.
Dessverre tilbyr vi ikke denne muligheten. Vi utfører våre bestillinger ved mottatt betaling. Du har flere betalingsmetoder når du legger ved en bestilling.
i kan tilby våre Lerretbilder og plakatdesign i dusinvis av populære størrelser å velge mellom.
Selvsagt. Vårt utvalgt av tilbehør inkluderer: eksterne rammer, passepartout, og elegant inventar.
Bildene er laget med et lerret strukket over en intern ramme. Sidene på bildet er skrevet ut speilvendt i forhold til hovedrammen. Bildene er klar til å henges opp ved bruk av kroken, som følger med ordren.
Du kan få en rabatt ved å melde deg på Pixers sitt nyhetsbrev.

Oft gesucht