Innrammet lerret Svart-hvitt mønster graffiti på veggen.spain, jerez, januar 2018.interessant bakgrunn - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
kr 1 499
Dimensjon (bredde x høyde):
70 x 100 CM
Andre størrelser
Innrammet lerret Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © larisa

#FO188653489

Innrammet Lerret

Setter du pris på å være omringet av gode minner i ditt interiør, og som takk til diskré tiltak, florerer med karakter? Vi har alt som trengs for å gjøre dette mulig for deg. Gi ditt interiør en klype kunstnerisk touch i en moderne og elegant form. Velg et lerretbilde og skap en bolig som oser av gode følelser og del denne gleden med dine nærmeste.

Med sin karakteristiske tekstur vil dette lerrettet av høy kvalitet, strukket over en indre ramme av treverk, tilfredstilles kravene til selv den med skyhøye krav til veggdekor. En ytre treramme vil sikre eksepsjonell eksposisjon. Skap din hjemmekolleksjon av bilder og fyll hjemmet med gode minner!


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © larisa

Materiell prøve: Innrammet lerret

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht