Innrammet bilde Fisk i sjøen. Grafisk tegning - Fantasidyr
*Selgervisualisering
kr 749
Dimensjon (bredde x høyde):
60 x 80 CM
Andre størrelser
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Light

#FO38763851

Innrammet Bilde

En kolleksjon av bilder på veggen kan fortelle mange historier. Denne idéen og kunstformen fremhever både klassisk eleganse og moderne minimalisme - til syvende og sist: finnes det noen enklere dekorasjon enn et innrammet bilde? Selv de enkleste idéene kan skape de mest banebrytende effektene. Velg ditt bilde og se selv.

Bra reproduserte farger på holdbart materiale er første steg på veien mot suksess. Velg en ramme og passepartout som fremhever det valgte designet best og nyt ditt egne mesterverk!

Tilleggsalternativ: passepartout
Trenger ditt bilde en eksepsjonell ramme for å subtilt fremheve det karakteristiske ved bildet? Velg passepartout, f.eks en pappramme, for å gi bakgrunnen en matchende fargetone.


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © Light

Materiell prøve: Innrammet bilde

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht