Fototapet av vinyl Moderne vektor abstrakt sømløs geometrisk mønster med halvsirkler og sirkler i retroskandinavisk stil - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
kr 3 671
Dimensjon (bredde x høyde):
400 x 230 CM
Andre størrelser
Fototapet av vinyl Andre materialalternativer
 • Miljøvennlig
 • 365 dagers angrerett
 • Gratis levering av personalisering

Forfatter © dinadankersdesign

#FO199109342

  Vinyl Fototapet

  Har interiøret ditt behov for en rask forandring? Ingenting kunne vært enklere! Lag en unik vegg som skaper en atmosfære i hjemmet ditt som du bare kan forestille deg. Se hvor raskt du kan boligen din til et drømmehjem.

  Våre matte, holdbare og økovennlige fototapet kan du enkelt montere helt selv. Perfekt reproduserte farger er flotte å se på samtidig som materialet vil tillate veggene å puste. Velg et perfekt design og størrelse på din nye fototapet og skap ny energi i interiøret ditt.

  Rengjøres  med tørr klut

  Anbefalt bruk:  glatte og jevne vegger

  Tilleggsalternativ: laminat
  Må fototapeten være resistent mot fukt, hvis den f.eks. skal brukes på våtrom som baderom og kjøkken? Legg til laminat for ekstra beskyttelse for materialet, og vask enkelt av med en fuktig klut.

  Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

   Vi stotter arbeidende modre

  Detaljer

  Forfatter: © dinadankersdesign

  Materiell prøve: Fototapet av vinyl

  Flere spørsmål?Kontakt oss!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dette gjør at vi skiller oss ut

  Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

  Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

  Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

  Levering av personalisering

  Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

  For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

  Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

  Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

   

  Oft gesucht