Fliseklistremerke Mosaikk - klistremerker på flisene - Mosaikk
*Selgervisualisering
kr 327
Klistremerkepakke
15 x 15 CM - 24 stk.
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © pixers

#PI100000003931

Fliseklistremerker

Utmerket mønsterkvalitet
Med en moderne utskriftskvalitet reproduseres farger perfekt og med fotografisk kvalitet og bildeskarphet, som gir flisene et realistisk utseende.

Enkel installasjon
Klistremerkene er kuttet i individuelle selvklebende firkanter, noe som gjør at de passer perfekt til overflaten. Du kan bruke og fjerne de på en enkel måte.

Et vell av muligheter
Flisene kan tilpasses og settes opp etter ditt eget ønske og visjon, og skape en unik mosaikk. Bruk de gjerne de til å oppgradere de gamle flisene dine eller tilfør litt farge til et sterilt, hvitt interiør. Det fungerer godt overalt, også på kjøkkenet og badet. De er motstandsdyktige mot flekker og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut.

Detaljer:
Hvert sett inneholder 24 klistremerker. De individuelle flisdimensjonene er 15 x 15 cm.
Klistremerkene er designet for bruk på glatte, rene og fettfrie overflater.


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © pixers

Materiell prøve: Fliseklistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht