Natur Stil

Pixersett er forskjellige kombinasjoner av sortiment fra forskjellige kategorier. De ble opprettet for å gjøre det lettere å handle, fordi de inneholder komponenter som matcher hverandre når det gjelder stil, tema og farge. Takket være dette danner de en harmonisk helhet. Klar inspirasjon Pixers kan med hell brukes både hjemme og i det profesjonelle rommet. Bruken av en slik løsning lar deg få en unik karakter, endre klima og fremheve det nye interiøret i rommet på en rask og billig måte. Alle som ønsker å endre arrangementet for leiligheten eller virksomheten deres, bør bestemme seg for å kjøpe Pixers-settet. Den inneholder alle nødvendige elementer for å skape et ekstraordinært og fasjonabelt rom. Settene har blitt gruppert i veggdekorasjoner (fototapeter, klistremerker, malerier, plakater og tekstil), dynetrekk, vindusgardiner, puter, tepper. Et stort utvalg av temaer og stilarter av elementer fra kategoriene som presenteres er nøkkelen til å tilpasse hvert interiør. Klar sett er en fin måte å endre innredningen på noen få øyeblikk og med et lite økonomisk utlegg. ... mer
Føl Livets glede
Hver dag 3 fantastiske inspirasjoner
for interiøret ditt.
Gi oss e-postadressen din og få en en overraskelse
Ved å laste opp data, godkjenner du våre bruksvilkår og retningslinjer for personvern

PIXERS SETS - LES MER

Ditt interiør, ditt valg

Interiørdesign, som måten å kle seg på, er en form for å uttrykke deg, din smak og interesser. Å glede seg over den klassiske stilen i mange år er eleganse, komfort og god smak. Imidlertid, hvis klassikeren begynner å overvelde litt, vil en god ide for å bryte den, for eksempel sett med plakater i en smakfull ramme. Et slikt privat galleri vil livliggjøre rommet og gi det en individuell karakter. Et annet interessant forslag vil være vindusklistremerker, som vil erstatte de overveldende og ofte museumslignende gardinene og gardinene. Minimalistisk stil blir mer vanlig i polske hjem. Valget av dekorasjoner for den åpne plassen må være nøye gjennomtenkt slik at tilleggene ikke forstyrrer den rådende enkelheten. Et sett med gjennomskinnelige vindusgardiner (f.eks. Rutete) og matchende dekorative puter vil fungere bra her. Klar sett, for minimalistiske leiligheter, er den beste løsningen. Denne stilen fokuserer på romslighet, fred og harmoni, som raskt kan ødelegges av tilbehør som ikke passer. Skandinavisk stil er en av de mer populære trendene innen interiørdesign nylig. Typisk for ham, laget av naturlige råvarer, vil møbler best passe med blomstermotiver eller geometriske plakater og putevar. Plassen vil være godt fylt med en kontrastfull kombinasjon av grått og svart eller en kombinasjon av hvitt med grønt og blått. Slike sett er en garanti for god effekt.

Interiørdesign - interessante ideer

Flere og flere legger vekt på utseendet til det omkringliggende rommet. Interiørdesignen er av stor betydning for komforten i hverdagens fungering og arbeid. I mangfoldet av hverdagslige forhold og ansvarsområder, er det ikke alle som har råd til å tenke nøye gjennom interiørdesignen, og det er en betydelig utgift å bruke en profesjonell hjelp. Hos Pixers.no finner du bruksklare inspirasjoner. Vi presenterer interessante måter å arrangere "fire vinkler" ved å bruke produktene som er tilgjengelige i butikken. Takket være løsningene vi foreslår, vil du oppnå et attraktivt sted billig og uten behov for radikal oppussing. Hos oss kan du enkelt velge dekor til: soverom, stue, kjøkken, bad, studier eller barnerom. Hver ordning uttrykker de nåværende stilistiske trender og gir mulighet for tilpasning av et gitt rom. Vi har utallige tillegg i mange stiler og på forskjellige emner.