Dørklistremerke Sømløs mønster med tropiske frukter. sunn dessert. fruktig bakgrunn. Carica Papaya. eksotisk mat. innpakningspapir, trykk på klær, tapet, sommerbanner. vektor illustrasjon, eps10 - Mat
*Selgervisualisering
frakr 199
Dørklistremerke Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © leila_divine

#FO209784829

Dørklistremerke

Å gå gjennom døren er en tilsynelatende liten rituale av hverdagen. Og ritualer må observeres. Sørg for at du gjør din dør om til et ornament i ditt hus. Vi har tusenvis av idéer for nettopp dette!

Et holdbart, matt dørklistremerke er en idéel dørdekorasjonsløsning samtidig som denfungerer som beskyttelse for din dør og tillater imperfeksjoner å bli dekket til. Du kan enkelt tre den på selv, tørke den av med en fuktig klut og endre den akkurat slik du selv vil når du finner ny inspirasjon. Prøv da vel, og du vil se at et nytt interiør står rett fremfor nesen din!

Vaskemetode:  en fuktig klut

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © leila_divine

Materiell prøve: Dørklistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht