Bord- og skrivebordsklistremerke Seamless mønster av hånd trukket avokado - Mat
*Selgervisualisering
kr 199
Dimensjon (bredde x høyde):
50 x 80 CM
Andre størrelser
Bord- og skrivebordsklistremerke Andre materialalternativer
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © arevka

#FO112906390

Bord- og Pultfinér

Fra tiden da uminnelige bord var et sted der venner og familier samles, og samtidig et sted som bar preg av mye bruk. Sølt varm suppe, flekker som ikke kunne fjernes og en bordtopp som burde blitt fornyes? Ingen grunn til å lenger gråte over sølt melk! Bruk originale og smarte løsninger for å sikre din bordflate, og du får i gjengjeld et perfekt sted til å samle familiemiddager, sammenkomster og kreativt arbeid. Påfør et bord eller en pult denne finér slik du selv vil og forandre den akkurat når du ønsker!

Det holdbare, fuktresistente, flekkresistente og matte materialet, vil fungere perfekt på bordene på de mest hospitable delene av et hus, men vil også være et tilskudd av farger der det trengs mest. Du kan enkelt tre den på selv og tørke den av med en fuktig klut. Inviter forfriskende farger inn i ditt hus og gi dine gamle overflater et nytt liv.

Vaskemetode:  en fuktig klut

Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © arevka

Materiell prøve: Bord- og skrivebordsklistremerke

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht