Aluminiumsbilde Stener ved kysten i en rolig bukt - Lanskap
*Selgervisualisering
kr 299
Dimensjon (bredde x høyde):
40 x 30 CM
Andre størrelser
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © Birgitta

#FO124545046

Aluminiumsbilde (Dibond)

Er du på utkikk etter uvanlige måter å fremheve stilen på ditt interiør? Velg et bilde skrevet ut på aluminium for å oppnå en eksklusiv effekt av lystoner og dekorer dine vegger med et raffinert motiv. Skap en bolig som fanger blikket og sjarmerer i senk med sin eksepsjonelle aura!

Holdbare og rigide, med samtidig et lett materiale ,med en tykkelse på 3mm, reproduserer farger perfekt, deriblant satinbehandling produserer en delikat effekt som subtilt fremhever ethvert design. Gå for Dibond, og du vil elske hvordan det fremhever det beste i hvert et bilde!

Tilleggsalternativ:

Laminat - trenger du at aluminiumsbildet er resistent mot fukt, noe som kan være nødvendig på baderom og kjøkken? Legg til laminat for å få ekstra beskyttelse for materialet, og vask enkelt av med en fuktig klut.

Monteringssett- et monteringssett som har det du trenger for å tre din tapet på veggen. Elegante aluminiumprofiler er en idéell påtrendingsmetode.


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © Birgitta

Materiell prøve: Aluminiumsbilde

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht