Akrylbilde Spillrunde illustrasjon - Grafiske Ressurser
*Selgervisualisering
frakr 299
  • Miljøvennlig
  • 365 dagers angrerett
  • Gratis levering av personalisering

Forfatter © tentacula

#FO109287658

Akrylbilde

Samspillet mellom farger og mulitidimensjonaliteten av et bilde feiler aldri med å overvelde oss. Tillat deg selv å bli overveldet! Bli kjent med den originale effekten av akrylbilder og oppdag et nytt potensial for dekorering av ditt interiør.

Perfekt reproduserte farger og en uvanlig dybdeeffekt er unike karakteristikker av akrylglass. 5 mm tykt holdbart materiale samtidig som det er rift- og flekkresistent. Heng opp ditt bilde hvor som helst og nyt dekorasjoner av eksepsjonelt høy kvalitet i alle interiør!

Tilleggsalternativ: monteringssett
Legg til et monteringssett for å henge ditt bilde på veggen. Elegante aluminiumsprofiler er en idéell monteringsmulighet.


Husk :) Du kjoper en unik personaliseringstjeneste som du kan bruke pa noen mate for a stotte kunstnere fra hele verden, som samarbeid med oss ??er en av kildene til levebrod. Takk


  • Vi stotter arbeidende modre

    Vi stotter arbeidende modre

Detaljer

Forfatter: © tentacula

Materiell prøve: Akrylbilde

Flere spørsmål?Kontakt oss!

Terms of Sales provided by
independent artists

Dette gjør at vi skiller oss ut

Pixers støtter bruken av kun trygge, duftfri og 100% miljøvennlig HP Latex teknologi.

Vi prøver å fortsette å overraske deg positivt og gjøre deg godt fornøyd med Pixers-tjenestene, så vi gir deg så mye som 365 dager til å returnere dem, i tilfelle du ikke er fornøyd med dem.

Gratis frakt for alle bestillinger over 1000 kr.

Levering av personalisering

Hos Pixers tror vi på kraften av historier. De tillater oss å utrykke oss og samtidig inspirere andre.

For oss er personlig tilpassing av interiør en form for moderne historiefortelling. Vis oss hvor du bor, og vi vil se hva slags person du er. Fortell oss hvem du er, og vil vil assistere deg i å skape et interiør etter din smak.

Endre interiøret ditt på måter du enda ikke er klar over. Skap interiør som vil ta pusten fra deg. Hjem, kontor, restauranter eller hotell vil ta på seg nye farger for å fortelle historier mer fargerike enn Tusen Og En Natt.

Et uendelig antall design og din ubegrensede oppfinnsomhet kombinert til uberegnlige antall muligheter for å skape interiør ulikt noe annet. Din fantasi er den eneste grenser. Fortell din historie og nyt forandringen.

 

Oft gesucht